Luo ja myy projekteja Photo Portalissa: Valokuvakirjat, kalenterit

Hankkeet

Suunniteltujen tuotteiden voima

Kollaasi ja monikuvasuunnittelu

Suunnittele ainutlaatuisia projekteja käyttämällä kuvia ja luo kiehtovia kollaaseja tai monikuvakompositioita. Tämä ominaisuus mahdollistaa monipuolisemman tuotevalikoiman, ja voit myydä malleja, jotka sisältävät useita kuvia yhdessä taiteellisessa muodossa.

Kuvakirjat, kalenterit ja paljon muuta

Laajenna tuotetarjontaasi arvokkailla, mukautettavilla projekteilla, kuten valokuvakirjoilla ja kalentereilla. Nämä tuotteet tarjoavat asiakkaille yksilöllisempiä ja mieleenpainuvampia vaihtoehtoja, jotka menevät tavallisia vedoksia pidemmälle ja sisältävät luovaa suunnittelu- ja kokoamistyötäsi.

Kopioi ja muunna

Tehosta projektinluontiprosessia joko kopioimalla olemassa olevia projekteja tai muuntamalla ne eri muotoihin. Tämä joustavuus on korvaamatonta, kun laadit muunnelmia, jotka sisältävät toivottuja muutoksia, kuten vaihtoehtoisia kokoja tai viimeistelyjä. Haluatpa sitten toistaa onnistuneen projektin eri tuotesarjaa varten tai mukauttaa projektin vastaamaan asiakkaan erityistarpeita, kopiointi- ja muunnostoiminnot yksinkertaistavat prosessia ja varmistavat, että voit vastata tehokkaasti erilaisiin mieltymyksiin aloittamatta joka kerta alusta.

Lisää gallerioihin

Integroi mukautetut projektit saumattomasti gallerioihin yksittäisten kuvien rinnalle. Näin asiakkaat voivat tarkastella ja ostaa ainutlaatuisia valokuvakirjoja, kalentereita tai kollaaseja suoraan samalta sivulta, jossa he selaavat muita valokuvaustöitäsi.

Jaa projektisi

Tämä ominaisuus muuttaa valokuvaajien tavan tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa projekteissa. Edestakaisten sähköpostiviestien ja aikaa vievien kokousten sijaan voit jakaa valokuvaprojekteja, kuten kuvakirjoja tai kalentereita, suoraan asiakaspalautetta varten. Asiakkaat voivat helposti jättää kommentteja, joissa he voivat ehdottaa muutoksia tai ilmaista mieltymyksiään suoraan projektissa. Säästät arvokasta aikaa ja saat asiakkaat tehokkaammin mukaan, jolloin jokainen projekti onnistuu yhteistyössä.

Erityisehdot

Suunnitteletko hanketta, joka edellyttää suurempien määrien myyntiä? Alustamme ottaa huomioon suurmyyntitarpeesi ja tarjoaa yksilöllisiä tarjouksia, kun tavoitteena on myydä vähintään viisi kappaletta hanketta kohden. Siirry osoitteeseen Myyntiasetukset sen tietyn hankkeen kohdalla, jonka aiot myydä suurina määrinä. Näistä asetuksista löydät Pyydä erityisehtoja -painikkeen, joka on suunniteltu juuri tätä tarkoitusta varten. Käytä tätä toimintoa optimoidaksesi myyntistrategiaasi suurempia volyymihankkeita varten.

Aloitetaan matkasi

Tutustu Saal Photo Portaliin: luo gallerioita, projekteja ja myy kuvia helposti. Rekisteröidy ilmaiseksi tutustuaksesi itsenäisesti tai varaa esittely, jotta saat työnkulkuusi räätälöidyn opastetun esittelyn. Aloita digitaalisen vitriinisi rakentaminen nyt!