Luo tiedostot Photoshopissa

Luo tiedostot Photoshopissa

Jos haluat suunnitella valokuvatuotteesi Photoshopissa, voit ladata Photoshop-malleja, jotka on luotu erityisesti kutakin tuotetta varten. Nämä mallit on suunniteltu valokuvatuotteen tarkkojen mittojen mukaan, ja ne sisältävät ohjeita, jotka auttavat sinua suunnitteluprosessissa. Löydät PDF-tiedostot kutakin tuotetta varten kyseisen kategorian Professional-alueelta. Valitse ensin tuote, jonka haluat suunnitella kyseisestä kategoriasta, ja näkyviin tulee luettelo käytettävissä olevista formaateista. Voit sitten ladata haluamasi mallin ja aloittaa suunnittelun.

Hardcover Photo Book PSD in website

PSD-tiedostot

Kaikki PSD-tiedostot sisältävät leikkausohjeet, jotka sinun on otettava huomioon, kun sijoitat elementtejä suunnittelussasi. Varmista, että sijoitat elementit riittävän etäälle leikkausalueesta. Monisivuisia tuotteita, kuten valokuvakirjaa, varten löydät ohjeet, jotka osoittavat kirjan eri osat. Kansi PSD on jaettu kolmeen alueeseen:

 1. Takakansi
 2. Etukansi
 3. Selkämys
  Selkämyksen koko riippuu sivujen määrästä, ja sitä edustaa kaksi viivaa keskellä, kun taas ympäröivät viivat osoittavat taitteen laajuuden.
 4. Leikkausviiva
  Vältä kuvien tai esineiden sijoittamista tälle viivalle.

Cover PSD in Photoshop

Sisäsivujen PSD-malli on jaettu kahteen osaan:

 1. Keskitaitto
  Kaksoissivun taitettu keskikohta.
 2. Bleed-viiva
  Vältä kuvien tai objektien sijoittamista tälle viivalle.

Spreads PSD in Photoshop

Usean sivun tiedostojen nimeäminen

Kun luot monisivuista tuotetta, kuten valokuvakirjaa tai kalenteria, on tärkeää kiinnittää huomiota tiedostojen nimeämiseen. Jotta sivujen oikea järjestys voidaan varmistaa latauksen yhteydessä, on tärkeää nimetä sivut juoksevia numeroita käyttäen (01, 02 jne.). Näin monisivuisen tuotteen sivut järjestyvät automaattisesti.

JPG-tiedosto

Voit ladata JPG-tiedostoja PDF-lataustilassa. Optimaalisen tuloksen saamiseksi suosittelemme tallentamaan tiedostot JPG-muodossa mahdollisimman korkealaatuisina ja valitsemaan sRGB IEC61966-2.1 ICC-profiilin valintaruudun.

PDF-tiedosto

Jotta voit viedä suunnittelusi PDF-tiedostona optimaalisin tuloksin, suosittelemme käyttämään Saal-digitaalista esiasetusta. Voit ladata työasetustiedoston täältä. Kun olet ladannut ja purkanut tiedoston, avaa Photoshop ja valitse ylävalikosta Muokkaa ja napsauta sitten Adobe PDF Preset. Avautuu uusi ikkuna, jossa voit napsauttaa Lataa-painiketta ja valita ladatun esiasetustiedoston. Kun olet valinnut sen, napsauta Save as... ja anna sille nimi tallennusta varten.

Adobe PDF Preset window

Kun tallennat tiedostot PDF-muodossa, valitse Saal Digital Preset, jonka olet tallentanut Save Adobe PDF -ikkunassa.

Save Adobe PDF with preset

Jos et käytä Saalin digitaalista esiasetusta, varmista muutama yksityiskohta Adobe PDF -asetuksissa. Aseta pakkaukseksi JPEG, jonka laatu on maksimi. Vaihda Output (Tulostus ) -osiossa värimuunnos Convert to Destination (Muunna kohteeseen ) -asetukseksi ja valitse Destination (Kohde ) -ruutuun RGB-väriavaruus - sRGB IEC61966-2.1.

Monisivuinen PDF-tiedosto

Voit tallentaa useita asiakirjoja yhdeksi monisivuiseksi PDF-tiedostoksi. Siirry kohtaan Tiedosto > Automate > PDF-esitys. Valitse Tulostusasetukset-valintaikkunassa Monisivuinen asiakirja -valintaruutu. Lisää Lähdetiedostot-kohtaan tiedostot, jotka haluat sisällyttää monisivuiseen PDF-tiedostoon. Valitsemalla Add open files (Lisää avoimet tiedostot ) otat mukaan kaikki Photoshopissa parhaillaan avoinna olevat tiedostot. Voit myös lisätä tallennettuja tiedostoja Selaa-painikkeella. Järjestä sivut haluamaasi järjestykseen varmistaen, että kansi asetetaan ensin. Luo monisivuinen PDF-tiedosto napsauttamalla lopuksi Tallenna-painiketta.

PDF Presentation window