Luo tiedostot InDesignissa

Luo tiedostot InDesignissa

Professional Zone - alueelta voit ladata InDesign-malleja erilaisille haluamillesi valokuvatuotteille. Mallit perustuvat valokuvatuotteen tarkkoihin mittoihin ja sisältävät useita ohjeita, jotka selitetään alla valokuvakirjan mallin avulla.

Kansi

 1. Tämä on sivujen raakamuoto, mukaan lukien leikkaus. Alue välissä 1 ja 2 on leikkaus, eikä se näy lopullisessa tuotteessa.
 2. Rajoittaa suunnittelualuetta ja on lopullinen muoto.
 3. Tämän viivan ulkopuolelle ei saa sijoittaa tärkeitä kuvanosia tai tekstiä.
 4. Tämä on kannen taitettava alue.
 5. Se on kirjan selkämys.

Kansioppaat

Erityiset kannet

Voit parantaa kiiltäviä, mattapintaisia ja valkoisia keinonahkakansia lisäämällä niihin kuvia, leikekuvia ja tekstiä. Materiaalirajoitusten vuoksi joissakin erikoiskansissa sallitaan kuitenkin vain tekstiä ja leikekuvia, ei kuvatiedostoja. Jos haluat persoonallisempaa jälkeä, tutustu Professional Line -valokuvakirjaan, jossa on akryyli- tai harjattua metallia oleva painettu kansi.

Sisäsivut

 1. Tämä on sisäsivujen raakamuoto, mukaan lukien leikkaus. Alue 1:n ja 2:n välissä on leikkaus, eikä se näy lopullisessa tuotteessa.
 2. Rajaa suunnittelualueen ja on lopullinen muoto.
 3. Tämän viivan ulkopuolelle ei saa sijoittaa tärkeitä kuvanosia tai tekstiä.

Sisäsivuja koskevat ohjeet

Kiinnitä huomiota seuraaviin yksityiskohtiin:

 • Väriavaruus: Käytä aineistossasi aina sRGB:tä.
 • Vähimmäisetäisyys: Älä sijoita elementtejä suoraan leikkausviivaa vasten. Toisin sanoen, peitä koko sivu tai jätä noin 1 cm:n rako leikkausviivasta. Muussa tapauksessa saatat saada reunahaloja tai leikata kuvasta tärkeitä elementtejä pois.
 • Fontit: Huomaa, että kaikki fontit on aina upotettava PDF-tiedostoon; vaihtoehtoisesti voit myös muuntaa ne poluiksi.
 • Fonttien vähimmäiskoot: Huomaa, että fonttien koot vaihtelevat eri kirjasinten välillä. Sans-serif-fonttien, tavallisten tai lihavoitujen fonttien, koon on oltava vähintään 8 pt (mittaus käyttäen Arial-fonttia), kun taas serif-fonttien koon on oltava vähintään 10 pt (mittaus käyttäen Times New Roman).
 • Vaaleat fontit: Jos fontin paino on Light, fontin koon tulisi olla vähintään 12 pt. Jos vaalea teksti on tummalla taustalla, fontin koon tulisi olla vähintään 14 pt.
 • Viivanleveys: Viivojen viivanleveys ei saisi olla alle 1 pt.
 • Leikkausjälki: Leikkaus- ja liitosväliä sovelletaan aina yhdelle sivulle, joten se on otettava huomioon jokaisella sivulla kalenterissa ja kuvakirjoissa (esim. arvo x 2 vasemmalle ja oikealle).
 • Tarkista kaikki sivut huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Jos ongelmia ilmenee, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit tutkia kaikki yksityiskohdat koko näytöllä. Emme ole vastuussa tuotteessa olevista virheistä, jos ne näkyivät sinulle esikatselussa.
 • PDF-vienti: Älä käytä rekisteri- tai rajausmerkkejä
 • PDF-tiedostot on optimoitava Adobe Acrobat Pro -ohjelmassa.
 • Voit ladata PDF- tai JPG-tiedostot verkkokaupasta.

Kuvakirja:

 • Ilmoitettu sivumäärä ei sisällä kantta.
 • Koko valokuvakirjan kannen (etu- ja takakannen) osalta tarvitaan vain yksi PDF-tiedosto.
 • Myös etu- ja takakannen sisäpuoli tulostetaan. Jos haluat sen olevan valkoinen, jätä ensimmäisen levityksen ensimmäinen sivu ja viimeisen levityksen viimeinen sivu tyhjäksi (valokuvakirja alkaa heti ensimmäisestä levityksestä).

PDF-vienti

Kun käytät PDF-vientitoimintoa (suositellaan InDesign- ja QuarkXPress-ohjelmia käytettäessä), suosittelemme, että käytät viennissä High-quality-tulostusta tai Adobe PDF Saal Digital -esiasetusta. Vaihda kohdeväriavaruudeksi Output-kohdassa RGB-väriavaruus - sRGB IEC61966-2.1 (katso alla oleva kuvakaappaus). Jos käytät Double Pages -toimintoa (valokuvakirjoja varten) ulkoasuohjelman, kuten QuarkXPressin tai InDesignin, kanssa, varmista, että olet valinnut Print Sheets (QuarkXPress = Mounting Surfaces) -valintaruudun. On tärkeää, että saamme jokaisen kaksoissivun PDF-tiedoston yhdeksi sivuksi.

Huomaa, että Käytä asiakirjan käyttöliittymäasetuksia -valintaruutu on aktivoituna, kun käytät mallejamme (ks. kuvakaappaus alla ).

Sinun ei tarvitse yhdistää PDF-tiedostoja (kaksoiskansi ja sisäsivut), vaan voit myös ladata 2 PDF-tiedostoa.

Optimoi PDF-tiedostosi aina ennen lataamista, jotta voit vähentää tietomäärää ja muuntaa mahdolliset maskit, läpinäkyvyydet ja metatiedot, jotka voivat aiheuttaa ongelmia tuonnin aikana.

Vie Adobe PDF-tiedosto -valikko

Trimmaus (PDF-vientiä varten): Käytä PDF-vientikentässä kohdassa Marks and Bleeds (Merkit ja leikkaukset ) valintaruutua Use interface settings of the document (Käytä asiakirjan käyttöliittymäasetuksia), jos olet aiemmin määritellyt leikkauksen asiakirjassa.

Vie Adobe PDF -valikko

Adobe PDF -esiasetukset: Välttääksemme ongelmia tulostettavien tietojen tuotannossa, tarjoamme myös PDF-viennin Saal Digital -työvaihtoehtomme ladattavaksi ilmaiseksi. Voit käyttää näitä kaikissa InDesign-versioissa. Lataa työasetukset täältä ja asenna ne tietokoneellesi.

Voit ladata työvaihtoehdot InDesigniin tai Photoshopiin napsauttamalla File (Tiedosto ) ja valitsemalla Adobe PDF Presets (Adobe PDF -asetukset) -kohdassa Define (Määritä). Napsauta sitten Load ja valitse Saal Digital.joboptions tietokoneellesi tallennetusta sijainnista.

Voit nyt valita Saal Digital -profiilin Adobe PDF Presets -kohdassa ja viedä PDF-tiedoston.

InDesign Adobe PDF Presets