Yhteystiedot ja yhteysryhmät

Yhteystiedot ja yhteysryhmät

Voit tallentaa yhteystietosi ja yhteystietoryhmät suoraan Photo Portaliin. Näin voit lähettää heille kuvia ja projekteja suoraan Photo Portalista ilman ulkoista ohjelmaa. Yhteyshenkilöt ja yhteysryhmät sijaitsevat Myyntipaneelissa kohdassa Viestintä.

Yhteystiedot

Yhteystiedot-valikossa näkyy luettelo kaikista tallennetuista yhteystiedoistasi.

Contacts menu

Voit lisätä yhteystiedon yksinkertaisesti napsauttamalla Lisää. Esiin tulee valikko, johon voit lisätä yhteystietosi. Kun olet täyttänyt kaikki kentät, napsauta Tallenna.

Contact information window

Uusi yhteystieto lisätään yhteystietoluetteloosi. Napsauttamalla yhteystietoa voit muokata ja lisätä sen tietoja tai tarvittaessa poistaa sen.

Lisäksi, jos Rekisteröintiä vaaditaan -vaihtoehto on aktivoitu gallerian jakoasetuksissa, kun uusi käyttäjä käyttää kyseistä galleriaa, hänet lisätään automaattisesti yhteystietoluetteloosi tilalla Uusi.

New contact created due to registration

Yhteystietoryhmät

Yhteystietoryhmät ovat erittäin hyödyllisiä, kun haluat järjestää yhteystietosi ryhmiin, jotka toimivat jakelulistana. Kuvia ja projekteja voidaan jakaa nopeasti yhteystietoryhmälle ilman, että niitä tarvitsee lisätä yksi kerrallaan.

Uusi yhteystietoryhmä voidaan luoda valitsemalla Lisää. Näyttöön tulee ikkuna, johon voit syöttää uuden yhteystietoryhmän nimen. Kun se on tallennettu, se näkyy Yhteysryhmät-valikossa.

Contact groups menu

Jos haluat lisätä yhteystietoja yhteystietoryhmään, siirry Yhteystiedot-valikkoon ja napsauta yhteystietoa, jonka haluat lisätä ryhmään. Kaikki luodut yhteystietoryhmät ovat rastitettavissa Yhteystiedot-ikkunassa. Ne ovat myös näkyvissä, kun uusi yhteyshenkilö lisätään. Yhteystietoryhmien lukumäärää, joihin yhteyshenkilö voidaan lisätä, ei ole rajoitettu. Uuden yhteyshenkilöryhmän voi luoda myös yhteystietoikkunasta valitsemalla Lisää. Kun olet valmis, valitse Tallenna.

Contact group selected in contact

Yhteystietojen ja ryhmäyhteystietojen käyttäminen

Jos haluat jakaa gallerioita ja projekteja yhteystietojesi kanssa, avaa Jaa-asetukset.

Share gallery settings

Jaetun linkin jakamiseen on useita vaihtoehtoja. Kun napsautat Jaa yhteystietojen kanssa, kaikki lisätyt yhteystiedot ja yhteystietoryhmät tarjotaan valittavaksi. Lisää yhteystietoja voidaan lisätä tarvittaessa.

Select contacts window