Tuotevalinta

Tuotevalinta

Saal Digitalin kautta on mahdollista tulostaa kuvia useille erilaisille tuotteille. Jokainen tarjoaa erilaisia räätälöintityökaluja tuotteen ominaisuuksien mukaan. Kun käynnistät työpöytäohjelmiston, ensimmäisenä avautuu Tuotevalinta. Täältä löydät tärkeimmät tuoteryhmät. Näitä ovat muun muassa tulosteet, valokuvakirjat, seinätaide, kortit ja monet muut.

Tuotevalintaikkuna

Jokaisessa tuoteryhmässä on useita alaluokkia. Esimerkiksi valitsemalla Valokuvakirjat näet eri alaluokat, kuten Kovakantinen valokuvakirja, Professional Line -valokuvakirja, Portfolio Albums jne.

Valokuvakirjojen valintaikkuna

Tuotevalikoiman laajuuden vuoksi alaluokkia voi olla jopa alaluokkien sisällä, artikkelista riippuen. Tässä esimerkissä Professional Line Photo Book -valinta näyttää tämän tuotteen muotovaihtoehdot. Klikkaamalla mitä tahansa niistä pääset tuotteen asetuksiin. Valokuvakirjojen tapauksessa voit esimerkiksi valita eri vaihtoehtoja kansi- ja sivumateriaalille, sivuille, haluatko mukaan lahjapakkauksen ja niin edelleen. Napsauttamalla Design (Suunnittelu ) -painiketta avautuu Designer (Suunnittelija), jossa on valittu tuote ja konfiguraatio, jota halutaan suunnitella.

30 x 30 Professional Line -valokuvakirjan konfigurointipaneeli

Kun tuotekategoria on valittu, valitun tuotteen nimi näkyy yläreunassa. Tämä toimii myös navigaattorina. Klikkaamalla mitä tahansa kategorian nimeä pääset takaisin kategorian valintavalikkoon. Näin voit selata eri luokkia ja alaluokkia valitaksesi kuvillesi parhaan tuotteen ja kokoonpanon. Kun olet esimerkiksi valinnut Poster/FineArt > FineArt > Customise FineArt, pääset konfigurointipaneeliin.

FineArt-konfigurointipaneeli

Klikkaamalla Poster/FineArt-otsikkoa ylhäällä pääset takaisin luokkavalikkoon, josta voit valita eri luokan, kuten Photo in changeable frame.

Julisteen ja FineArtin valintaikkuna