Tositteet

Tositteet

Voit luoda räätälöityjä asiakasseteleitä asiakkaillesi lisätäksesi myyntiäsi ja tarjotaksesi heille alennuksia ostoksistaan. Sinulla on täysi määräysvalta arvosetelin määrään, määrään ja voimassaoloaikaan, ja se koskee kaikkia gallerioita, joissa tilauksen salliminen on aktivoitu. Voit hallita tätä ominaisuutta myyntipaneelin Voucher-valikossa.

Tositteet-valikko myyntipaneelissa

Voit luoda tositteen napsauttamalla Lisää-painiketta, jolloin avautuu ikkuna tositteen luomista varten.

Muokkaa tositetta -ikkuna

Yleistä

Sisäinen nimi: Sisäinen nimi -kenttään voit antaa nimen sisäistä viittausta varten. Tämä nimi näkyy vain sinulle eikä asiakkaille.
Tositekoodi: Tähän kenttään syötät varsinaisen koodin, joka asiakkaiden on syötettävä ostoskoriinsa hyötyäkseen kupongin alennuksesta.
Oletusarvoisesti arvosetelit aktivoidaan, kun ne luodaan, mutta voit poistaa ne käytöstä siirtämällä aktivointikytkintä.

Yleinen arvoseteliosio

Voimassaoloaika

Täältä löydät työkalut, joilla voit määrittää kupongin voimassaoloajan.
Alkaen: From-kentässä voit määrittää aktivointipäivän. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, tosite aktivoidaan heti luomisen jälkeen.
Kunnes: Until-kentän avulla voit määrittää arvosetelin voimassaolon päättymispäivän. Jos kenttä jätetään tyhjäksi, tosite on voimassa, kunnes se poistetaan manuaalisesti käytöstä.
Käyttöraja: Käyttöraja-kentän avulla voit määrittää, kuinka monta kertaa asiakas voi käyttää tositteen määritettyjen voimassaolopäivien aikana. Jos arvoksi asetetaan 0, asiakkaalla on rajoittamaton käyttöoikeus.

Vanhentumisseteliosio

Määrä ja tyyppi

Täältä löydät vaihtoehdot, joilla voit määrittää arvosetelin määrän.
Määrä: Amount-kenttään voidaan syöttää absoluuttinen arvo, jos valitset Absoluuttinen-tyypin, joka vähentää suoraan määritetyn määrän. Vaihtoehtoisesti, jos valitset prosenttityypin, Amount-kentän arvo edustaa asiakkaan ostoksiin sovellettavaa alennusprosenttia. Vaikka tosite pienentää valokuvaajan katetta, se voi olla strateginen lähestymistapa nostaa ensin hintoja ja tarjota alennuksia. On tärkeää huomata, että Saal Digitalin katteeseen tämä ei vaikuta.
Minimitilausmäärä: Minimitilausmäärä-kentässä voit asettaa vähimmäistilausarvon, joka vaaditaan, jotta asiakkaat voivat soveltaa arvoseteliä. On tärkeää ottaa tämä huomioon ja tehdä tarkat laskelmat hyödyn maksimoimiseksi.
Sinulla on mahdollisuus kattaa asiakkaidesi ostosten toimituskulut rastittamalla Toimituskulut-valintaruutu. Huomaa, että tämä ei vaikuta Saal Prio -tileihin, koska ne nauttivat jo ilmaisesta toimituksesta. Saal Prio -tilillä sinulle tai asiakkaillesi ei aiheudu toimituskuluja tilauksissa, joiden arvo on vähintään 10 €.

Summa ja tositteen tyyppi -osio

Lisäaktivoinnit

Lisäksi voit määrittää, onko kuponki käytettävissä tuotesarjoihin, tiedostolatauksiin ja projekteihin. Kun olet valmis, valitse Tallenna.
Kun arvoseteli on luotu, sitä voidaan soveltaa ostoksiin, jotka tehdään mistä tahansa galleriastasi, jossa Salli tilaaminen -vaihtoehto on aktivoitu, kunhan tilauksen vähimmäissumma ja määritetyt voimassaolopäivät täyttyvät.

Lisäsetelin aktivointi

Tositteiden hallinta

Kaikki luodut tositteet luetellaan tosite-valikossa, josta saat yleiskuvan niiden yksityiskohdista. Voit luoda niin monta arvoseteliä kuin haluat.

Tositteiden valikko

Jos haluat muokata tositetta, napsauta sen sisäistä nimeä tositteiden valikossa, jolloin avautuu Muokkaa tositetta -ikkuna. Tee tarvittavat muutokset ja muista tallentaa muutokset. Tarvittaessa voit poistaa kupongin klikkaamalla oikeassa yläkulmassa olevaa roskakorikuvaketta.

Muokkaa tositetta -ikkuna

Huomaa, että sinun on ilmoitettava asiakkaillesi manuaalisesti kuponkikoodi, jotta he voivat lunastaa sen tehdessään ostoksia mistä tahansa galleriastasi asettamiesi ehtojen mukaisesti.