Täytä laatikko

Täytä laatikko

Voit mukauttaa kaikki valokuvatuotteen täytelaatikot vastaamaan suunnittelemaasi mallia. Voit tehdä tämän napsauttamalla Suunnittelijan ylävalikossa olevaa Lisää täyttöpainiketta tai käyttämällä jo olemassa olevaa asettelua. Kun olet valinnut täyttölaatikon, voit muokata sen asetuksia napsauttamalla sen yläpuolella olevaa Muokkaa täyttöä -painiketta tai käyttämällä oikeanpuoleisen valikon Täyttölaatikko-painiketta. Näiden vaihtoehtojen avulla voit muokata täyttölaatikkoa omien mieltymystesi mukaan.

Fill box added and tools displayed in right menu

Kun täyttölaatikon määritysvalikko tulee näkyviin, voit valita värin, kaltevuuden tai tekstuurin.

Väri

Täyttölaatikon kiinteän värin voi valita usealla eri tavalla:

1. Napsauta jotakin tässä valikossa näkyvää väriä.

2. Napsauttamalla Väri-painiketta avautuu valikko, jossa on lisää värejä ja erilaisia työkaluja. Täältä löydät pipettityökalun. Napsauttamalla tätä kuvaketta hiiri muuttuu pipetiksi. Klikkaamalla mitä tahansa väriä valitset sen täyttöruutusi väriksi. Tämä on erittäin hyödyllinen, kun haluat valita värin valokuvasta ja asettaa sen täyttöruutusi väriksi.

Fill box colour options

3. Kun olet napsauttanut Väri-painiketta, pipettityökalun vieressä on Värin valintapainike. Tässä voit valita haluamasi värin tarjotusta väripaletista, syöttää sen HSB-, RGB- tai koodiarvon. Täyttölaatikko täyttyy valitulla värillä.

Colour selection tool

Neljä viimeksi käytettyä väriä näytetään ensimmäisellä rivillä otsikon Viimeksi käytetyt alla. Ne on helppo löytää ja valita seuraaviin luotuihin täyttölaatikoihin.

Fill box Most recently used colour

Väri-painikkeen oikealla puolella on Opasiteetti-kenttä. Sen arvon muuttaminen muuttaa täyttölaatikon läpinäkyvyyttä.

Gradientti

Kun napsautat jotakin tämän valikon gradienttivaihtoehdoista, täytät täyttölaatikon automaattisesti sillä.

Fill box gradient options

Gradientin värit voidaan valita Colour 1 (Väri 1 ) ja Colour 2 (Väri 2 ) -kenttiin. Napsauttamalla jotakin näistä väriruuduista avautuu valikko, jossa voit valita värin näytetyistä väreistä, valita värin pipettityökalulla tai valita tietyn värin tästä valikosta napsauttamalla Värin valinta -painiketta.

Gradient colour selection

Rotation (Kierto ) -ruudussa voit asettaa gradientin kiertoasteen siten, että yksi väri on toisessa päässä ja toinen toisessa päässä. Opacity (Läpinäkyvyys ) -ruudussa voit asettaa gradienttitäytteen läpinäkyvyyden asteen.

Rotated gradient fill box

Kuten väriosiossa, neljä viimeksi käytettyä värisävyä näkyvät ensimmäisellä rivillä otsikon Viimeksi käytetyt alla.

Tekstuuri

Tämä valikko näyttää erilaisia tekstuureja, joista voit valita täyttöruutuun. Napsauttamalla jotakin niistä asetat kyseisen tekstuurin täytteeksi.

Fill box texture options

Läpinäkymättömyyttä voidaan säätää Opacity (Läpinäkyvyys ) -ruudussa. Väritys-työkalu sävyttää valitun tekstuurin sävyt tässä laatikossa valitulla värillä. Sen voimakkuutta voidaan säätää Colourization (Opacity) -painikkeessa. Reset-painiketta napsauttamalla palautetaan oletusarvot.

Fill box with colourized texture

Viimeksi käytetyt 3 tekstuuria näkyvät otsikon Viimeksi käytetyt alla.

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: