Sähköpostimallit

Sähköpostimallit

Täällä voit luoda sähköpostimalleja, joiden avulla voit optimoida yhteydenpitosi, säästää aikaa ja vähentää toistuvaa kirjoittamista.

Luo uusi sähköpostimalli klikkaamalla Lisää-painiketta. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa voit luoda uuden sähköpostimallin:
Otsikko: Kirjoita sähköpostimallille otsikko. Tämä otsikko näkyy vain sinulle, eivätkä yhteystietosi näe sitä.
Teksti: Kirjoita tähän sähköpostimallisi sisältö.
Kun olet täyttänyt kentät, valitse Tallenna. Luomasi malli näkyy nyt Sähköpostimallit-valikossa. Voit luoda niin monta mallia kuin tarvitset. Jos haluat tehdä muutoksia malliin, napsauta sitä ja tee tarvittavat muutokset. Muista napsauttaa Tallenna, kun olet tehnyt muutokset.

Sähköpostimallit-ikkuna

Sähköpostimallien käyttäminen

Voit hyödyntää sähköpostimallejasi, kun jaat galleriaa tai projektia yhteystietojesi kanssa. Kun olet valinnut Jaa yhteystietojen kanssa -vaihtoehdon ja valinnut yhteystiedot, joiden kanssa haluat jakaa, Jaa-asetukset-osiossa avautuu ikkuna, jossa voit valita mallin.

Sähköpostimallin valitseminen

Täältä löydät laatikon, jossa on merkintä Sähköpostimallit. Kun napsautat sitä, näyttöön tulee luettelo käytettävissä olevista sähköpostimalleista, joista voit valita. Kun olet valinnut mallin, sen sisältö täyttää automaattisesti viestiruudun. Voit sitten muokata sitä tarpeen mukaan. Muista klikata Lähetä viesti lähettääksesi viestin valituille yhteystiedoille.