Profiili- ja sivuasetukset

Profiili- ja sivuasetukset

Olipa kyseessä sitten portfolio tai verkkokauppa, voit räätälöidä profiilisivusi tarpeidesi mukaan.

Profiilisivun luominen

Account-valikosta löydät Profiili- ja sivuasetukset -osion. Täältä löydät kaikki työkalut, joita tarvitset profiilisivusi luomiseen ja mukauttamiseen.

Profiili- ja sivuasetukset-valikko

Ensin sinun on aktivoitava Aktivoi julkinen profiilisi -vaihtoehto, jotta voit aloittaa profiilisivusi luomisen. Aktivoinnin jälkeen sinun on annettava sivullesi profiilinimi. Kun olet lisännyt profiilin, napsauta Tallenna muutokset. Linkki luodaan.

Profiilin nimi ja profiilisivun linkki

Sivusi on jo luotu, vaikka se on vielä tyhjä. Kun napsautat sitä, näet, että avautuu uusi ikkuna, jossa on tyhjä verkkosivusi. Sinun on lisättävä tiedot, jotka haluat näkyvän profiilisivullasi. Huomaa, että tämä linkki ei toimi, jos Aktivoi julkinen profiilisi -vaihtoehto on poistettu käytöstä.

Tyhjä profiilisivu

Tietojen ja ulkoasun mukauttaminen

Voit personoida sivusi lataamalla logosi. Napsauta vain kohdassa Logo ja yritysmuotoilu olevaa Upload Image (Lataa kuva ) -painiketta ja valitse logosi annettujen ohjeiden mukaisesti. Logosi ilmestyy sivusi vasempaan yläkulmaan.

Voit myös ladata kuvan sivuston otsikkoa varten. Tämä näkyy sivusi yläreunassa. Sinun on napsautettava Upload image (Lataa kuva ) -painiketta Header image (Otsikkokuva) -osiossa ja valittava kuva. Kun olet ladannut kuvan, voit klikata Muokkaa kuvaa valitaksesi näytettävän kuvavalinnan.

Logo ja otsikkokuva ladattu

Voit muuttaa näitä kuvia milloin tahansa lataamalla toisen kuvan niiden tilalle tai poistamalla ne napsauttamalla Poista-painiketta. Kuvien lisäksi voit lisätä henkilökohtaiset tietosi ja sosiaalisen median verkostot.

Profiilisivua varten täytettävät tiedot

Tietoja sinusta -osion alta löydät useita vaihtoehtoja henkilökohtaisten tietojesi täyttämiseen. Voit lisätä profiilisivullesi otsikon, joka näkyy avatar-kuvasi alla. Artistin nimi, jota käytetään tekijän viitteenä ja joka vastaa sivuston sisällöstä. Kuvaus, joka näkyy sivuston otsikon alla.

Sosiaalinen media -osiosta löydät erilaisia vaihtoehtoja sosiaalisten verkostojen sisällyttämiseksi sivustoosi. Linkit sosiaalisiin verkostoihisi näkyvät sivusi alareunassa vastaavan alustan logon kanssa. Jos sinulla on jokin muu verkkosivusto, jonka haluat lisätä profiilisivullesi, voit myös sisällyttää sen.

Lopuksi sinulla on erilaisia vaihtoehtoja verkkosivusi näyttötilan mukauttamiseen. Voit jopa valita erityisen näyttötilan mobiililaitteille. Lisäksi voit valita tumman tai vaalean ulkoasun.

Ulkoasun ja näyttötilan vaihtoehdot

Muista napsauttaa Tallenna muutokset aina, kun syötät uutta sisältöä. Voit esikatsella sivusi klikkaamalla linkkiä profiilisivullesi.

Profiilisivu mukautettu, mutta ei gallerioita

Lisäksi sinulla on mahdollisuus lisätä profiilisi Saal WallArt -verkkoalustaan, jossa voit esitellä töitäsi, olla yhteydessä mahdollisiin ostajiin ja ansaita rahaa valokuvauksellasi. Jos julkaiset kuvia WallArtissa, voit luoda profiilisivullesi gallerian sinne lataamistasi kuvista. Lisätietoja WallArtista saat täältä.

Julkaise gallerioita profiilisivullasi

Jos haluat lisätä gallerioita profiilisivullesi, siirry Galleriat-valikkoon ja avaa sen gallerian Jaa-asetukset, jonka haluat lisätä profiilisivullesi.

Julkaise profiilisivulla -vaihtoehto on oletusarvoisesti pois käytöstä, aktivoi se yksinkertaisesti ja napsauta Tallenna, jotta galleriasi näkyy profiilisivullasi. Voit julkaista niin monta galleriaa kuin haluat ja poistaa niiden julkaisun milloin haluat poistamalla tämän vaihtoehdon käytöstä.

Julkaise profiilisivulla -vaihtoehto aktivoitu kohdassa Jaa galleriat.

Huomaa, että kaikki kunkin gallerian asetukset periytyvät Galleriat-valikossa jo tehdyistä asetuksista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos galleriassa on aktivoitu Salli tilaaminen -vaihtoehto ja tietty hinnasto vastaavissa myyntiasetuksissa, kyseisen gallerian kuvat ovat ostettavissa profiilisivultasi heti, kun käyttäjä astuu kyseiseen galleriaan. Tämä koskee kaikkia vaihtoehtoja kunkin gallerian galleria-, jako- ja myyntiasetuksissa. Sinun on oltava tietoinen tästä ja muutettava galleria-asetuksia tarvittaessa.

Profiilisivu, jossa on gallerioita