Pikaopas: Luo, jaa ja myy galleriaa

Pikaopas: Luo, jaa ja myy galleriaa

Tässä on yksinkertainen vaiheittainen opas gallerian luomiseen ja jakamiseen. Jokaisesta vaiheesta löydät myös vastaavat merkinnät yksityiskohtaisine selityksineen:

  1. Siirry Galleriat-valikkoon ja napsauta Lisää-painiketta. Kirjoita gallerian nimi ja napsauta Luo.
  2. Galleriasi on nyt luotu ja tyhjä Galleriat-valikossa. Avaa se napsauttamalla sitä.
    Galleriat-valikko
  3. Napsauta Lisää-painiketta ja sitten Lisää kuvia -painiketta valitaksesi kuvia paikalliselta laitteeltasi tai verkkoresurssista.
  4. Oletusarvoisesti yksi kuva on valittu pääkuvaksi. Voit muokata tai muuttaa tätä napsauttamalla kuvan yläpuolella oikeassa sarakkeessa olevia painikkeita.
  5. Mukauta gallerian näyttöä ja ota käyttöön ominaisuuksia, kuten vesileimat tai kommentit, napsauttamalla oikeassa sarakkeessa olevaa Galleria-asetukset -painiketta.
  6. Voit ottaa jakamisen käyttöön napsauttamalla oikeassa sarakkeessa olevaa Jaa asetukset -painiketta. Kun olet ottanut sen käyttöön, voit määrittää vaihtoehtoja, kuten jaetun otsikon ja kuvauksen. Jaettu linkki luodaan, jotta voit jakaa sen yhteystietojesi kanssa haluamallasi menetelmällä. Aktivoi jakaminen napsauttamalla Tallenna.
  7. Salli kuvien järjestäminen galleriassa napsauttamalla Myyntiasetukset-painiketta. Kun olet ottanut sen käyttöön, voit valita hinnaston, lisätä kampanjoita ja muuta. Kun olet määrittänyt kaiken, napsauta Tallenna, jotta galleriassa olevia valokuvia voi ostaa asettamiesi asetusten ja hintojen mukaisesti.

Galleria

Kun galleriasi on määritetty, voit napsauttaa Avaa-painiketta päästäksesi jaettuun linkkiin ja tarkistaa galleriasi. Muista jakaa gallerialinkki asiakkaillesi Jaa asetukset -valikosta tai muulla haluamallasi tavalla. Ja jos olet määrittänyt galleriasi ostoja varten, pidä silmällä ensimmäistä tilaustasi. Voit seurata kaikkia tilauksia Myyntipaneelin Tilausten hallinta -valikossa.