Tulosteet

Tulosteet

Tuoteosiosta löydät laajan valikoiman tuotteita, kuten valokuvatulosteita, kuvataidetulosteita, passikuvia, valokuvasarjoja ja paljon muuta. Lue, miten voit tilata näitä tuotteita yksittäin tai irtotavarana.

Kun olet valinnut tuotteet, avautuu ikkuna, johon voit lisätä kuvat. Voit yksinkertaisesti vetää ja pudottaa kuvia ikkunaan tai napsauttaa Lisää kuvia -painiketta valitaksesi kuvia laitteestasi tai mistä tahansa verkkolähteestä. Jos olet aiemmin lajitellut kuvavalintasi ja haluat säilyttää saman järjestyksen, vedä ja pudota kuvat samassa järjestyksessä. Kun olet valinnut kuvat, paina Seuraava-painiketta.

Lisää kuvia -ikkuna

Näyttöön tulee tuotevalintaikkuna, jossa näkyy aiemmin valittu tuote. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus valita toinen tuote vasemmasta sarakkeesta, jossa luetellaan kaikki käytettävissä olevat yhden kuvan tuotteet. Keskimmäisessä sarakkeessa voit määrittää valitun tuotteen erityiset asetukset, kuten viimeistelyn tai muodon.

Tuotteen valintaikkuna

Oikeassa sarakkeessa näkyvät kaikki valitsemasi ja lisäämäsi kuvat. Voit säätää kunkin valokuvan kopiomäärää muuttamalla sen alla olevaa arvoa. Voit joko napsauttaa miinus- tai plus-kuvaketta tai syöttää lukumäärän manuaalisesti. Jos haluat asettaa saman kopiomäärän kaikille valituille valokuville, kirjoita haluamasi määrä valikon alareunassa olevaan Määrä-kenttään. Voit myös muuttaa kopioiden määrää myöhemmin.

Jokaisen valokuvan yhteydessä vasemmassa yläkulmassa on värillinen laatikko, joka ilmaisee kuvanlaadun valitun tuotteen perusteella. Jos kuvanparannustoiminto on käytössä, laatikossa näkyy taikasauvan kuvake. Voit ottaa kuvanparannuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä napsauttamalla tätä ruutua. Jos viet hiiren kursorin neliön päälle, näytetään kuvanlaatu ja kuvanparannuksen tila.

Hiiren vieminen kuvan päälle

Kuvan napsauttaminen avaa ikkunan, jossa on tietoja ja työkaluja kuvan muokkaamiseen. Vasemmalla on painikkeet, joissa on asiaankuuluvat työkalut; oikealla näkyy kuvan esikatselu rajauskehyksineen, joka havainnollistaa kuvan ruutua. Voit muokata kuvakehystä siirtämällä hiirtä sinisen kehyksen pienten neliöiden päällä, kunnes kursori muuttuu kaksoisnuoleksi. Pidä hiiren painiketta alhaalla ja vedä kursoria sivuttain muuttaaksesi laatikon kokoa. Jos haluat sijoittaa kuvakehyksen uudelleen, siirrä hiiren kursori sen päälle, kunnes kursori muuttuu ristiksi, pidä sitten hiiren painiketta alhaalla ja vedä kuva uuteen paikkaan.

Kuvan muokkausikkuna

Perus: Tämä osio on oletusarvoisesti valittuna. Tässä on työkalut, joilla voit kääntää kuvaa joko pysty- tai vaakasuunnassa, kääntää sitä 90 astetta ja valita ruudukon. Voit valita kolmossäännön, kultaisen leikkauksen tai ei ruudukkoa.
Suodatin: Tätä vaihtoehtoa napsauttamalla saat esiin täydet suodatintyökalut. Voit säätää kirkkautta, kontrastia, värikylläisyyttä ja värisävyä tai jopa valita värityksen.
Pro: Täältä löydät yksityiskohtaiset kuvan tiedot ja sen histogrammin. Voit myös rastittaa tai poistaa rastin kuvanparannustoiminnosta ja tarkistaa kuvanlaadun.
Tallenna muutokset napsauttamalla Next (Seuraava ) tai hylkää ne valitsemalla Cancel (Peruuta ).

Kun olet lopettanut tuotteen määrityksen, napsauta Seuraava. Kaikki valitut kuvat näkyvät välilehdellä, jossa on valokuvatuotteen nimi. Voit näyttää tai piilottaa kuvat napsauttamalla tuotteen nimen vasemmalla puolella olevaa nuolta. Napsauttamalla tuotteen nimen oikealla puolella olevaa kolmen pisteen valikkopainiketta pääset käyttämään vaihtoehtoja välilehden poistamiseksi tai artikkelin muuntamiseksi. Edellisen ikkunan tapaan voit säätää kunkin valokuvan määrää, tarkistaa laadun, aktivoida kuvanparannuksen ja avata uudelleenasetteluikkunan kaksoisnapsauttamalla valokuvaa.

Valokuvatulosteet valittu

Jos haluat valita kuvia tästä ikkunasta, merkitse rasti ruutuun, jossa lukee Valitse. Kun valintaruutu on valittu, voit valita niin monta valokuvaa kuin haluat. Muuta artikkelia- ja Poista valittu -painikkeet tulevat aktiivisiksi, kun valokuva on valittu, jolloin voit suorittaa haluamasi toimenpiteet.

Valitut kuvat

Jos haluat lisätä samaan artikkeliin lisää kuvia tai lisätä uuden artikkelin, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää kuvia -painiketta ja noudata samaa menettelyä. Kun olet valmis, klikkaa Lisää ostoskoriin.

Useita tuotteita lisätty