Taustat

Tausta

Valokuvatuotteisiin voidaan lisätä taustoja niiden visuaalisen ilmeen parantamiseksi. Toisin kuin täyttölaatikot, joita voi sijoittaa ja muuttaa kokoa vapaasti, taustat täyttävät valokuvatuotteen koko sivun. Pääset eri taustavaihtoehtoihin napsauttamalla oikeanpuoleisen valikon Tausta-painiketta.

Taustavalikko oikeassa sarakkeessa

Taustavalikon yläreunasta löydät Poista-painikkeen, jolla voit poistaa taustan valokuvatuotteestasi. Monisivuisissa tuotteissa, kuten valokuvakirjoissa, napsauttamalla Käytä kaikkiin sivuihin voit soveltaa taustaa kaikkiin valokuvatuotteen sivuihin. Poista kaikki -painiketta napsauttamalla poistetaan kaikki käytetyt taustat.
On tärkeää huomata, että taustoja sovelletaan monisivuisen valokuvatuotteen molemmille sivuille. Jos haluat mukauttaa yksittäisen sivun taustan, sinun on lisättävä täyttölaatikko ja määritettävä se haluamallasi tavalla.

Täyttölaatikko yhden sivun taustana

Täyttölaatikoiden tapaan taustat voidaan valita ja määrittää väreiksi, sävyiksi ja tekstuureiksi. Voit myös valita taustaksi kuvan. Kun tämä vaihtoehto valitaan Tausta-valikosta, näyttöön tulee Lisää kuva -painike. Tätä painiketta napsauttamalla saat esiin mahdollisuuden lisätä kuvan paikalliselta laitteelta tai verkkoresursseista.

Kuva taustana -valikko

Kun kuva on valittu, se asetetaan taustaksi. Tausta-valikossa, Kuva-välilehdellä on Opasiteetti-kenttä. Voit määrittää, kuinka läpinäkyvä tai läpinäkymätön kuva näkyy. Taustakuvaa voidaan säätää valitsemalla se ja napsauttamalla Muokkaa kuvaa -painiketta.

Esimerkki kuvasta taustana

Kuten muidenkin kuvien kohdalla, voit kääntää kuvaa pysty- ja vaakasuunnassa, kääntää sitä 90 astetta, aktivoida kuvan parannuksen, sijoittaa kuvan uudelleen tai poistaa kuvan tarvittaessa.

Taustakuvan muokkaaminen

Vaihtoehtoinen tapa käyttää kuvia taustana

Kuvia on mahdollista lisätä taustaksi suoraan vasemmasta sarakkeesta. Kun vedät kuvan täältä, valinta taustaksi tulee näkyviin. Kun vedät kuvan tähän, kuva asetetaan valokuvatuotteen taustaksi.

Kuvan vetäminen näyttää taustana -vaihtoehdon