Napsauta, kohdista ja lukitse kohteita

Objektien napsauttaminen, ruudukko ja lukitseminen

Napsauttamalla oikealla olevaa Sivu-painiketta avautuu valikko, jossa on useita vaihtoehtoja objektien sijoittelun parantamiseksi. Tämän valikon avulla voit lukita ja tarkastella kaikkia sivulla olevia objekteja, aktivoida ruudukon ja Snap to grid (napsauta ruudukkoon) sekä muita hyödyllisiä napsautustyökaluja.

Napsauttaminen

Online Designer napsuttaa objektit oletusarvoisesti, mikä varmistaa tarkan objektin kohdistuksen valokuvatuotteessa. Jos siirrät objektin lähelle toista objektia, se kohdistuu automaattisesti viereisen objektin reunaan tai keskelle. Sama tapahtuu, kun objekti lähestyy kuvatuotteen reunaa. Pisteviiva ilmaisee kohteiden välisen kohdistuksen, mikä helpottaa niiden tarkkaa sijoittelua.

Kuvan siirtäminen napsautusohjaimilla

Voit mukauttaa napsautuskäyttäytymistä määrittämällä etäisyyksiä Sivu-valikon Sivuelementtien välinen napsautusetäisyys -osiossa.
Etäisyys: Etäisyys, joka otetaan huomioon muita kohteita lähestyttäessä.
Etäisyys sivun marginaali: Etäisyys, joka otetaan huomioon lähestyttäessä sivun reunaa.
Etäisyys sivun keskelle: Etäisyys, joka otetaan huomioon lähestyttäessä sivun keskikohtaa.
Napsautusvaihtoehdot

Ruutu

Oletusarvoisesti Ruudukko-ruutuun ei ole valittu mitään ruudukkoa. Napsauttamalla tätä ruutua voit ottaa käyttöön 0,5 cm:n, 1 cm:n tai 2 cm:n ruudukon. Jos valitset jonkin näistä vaihtoehdoista, valokuvaustuotteeseen ilmestyy valitun kokoinen sininen ruudukko, joka auttaa kohteen tarkassa sijoittelussa. On tärkeää huomata, että ruudukko on vain ohjeellinen, eikä sitä tulosteta lopulliseen tuotteeseen.

0,5 cm:n ruudukko

Jos Snap to grid -valintaruutu on valittuna, objektit kiinnittyvät automaattisesti ruudukkoon, kun niitä siirretään tai niiden kokoa muutetaan, mikä varmistaa tarkan sijoittelun.

Tasot

Layers-osiossa näkyvät kaikki sivulle sijoitetut objektit. Voit hallita objekteja helposti lukitsemalla tai poistamalla niiden lukituksen. Objektin lukitseminen estää sen siirtämisen, kun se on valittu, mikä on erityisen hyödyllistä, jos haluat pitää tietyt objektit kiinteässä asennossa. Voit lukita kohteen tai poistaa sen lukituksen napsauttamalla kohteen oikealla puolella olevaa lukituskuvaketta. Näin voit säilyttää lukittujen objektien halutut asennot ja siirtää muita objekteja vapaasti.

Sivuvalikon tasot

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: