Muunna artikkeli

Muunna artikkeli

Valokuvatuote on mahdollista muuntaa toiseksi tuotteeksi, kun se on suunniteltu. Tämä voi olla hyödyllinen ominaisuus, jos haluat luoda erilaisia variaatioita suunnittelemastasi tuotteesta tai luoda saman tuotteen eri kokoisena. Jos esimerkiksi luot 30 x 30 Professional Line -linjan ja haluat pienemmän 21 x 21-version lahjaksi. Tai jos haluat luoda kalenteriversion, jossa on erilaisia erikoispäivämääriä.

Online-suunnittelijalta

Online Designerissa, kun projektisi on auki, löydät oikeassa sarakkeessa Artikkelipainikkeen. Napsauttamalla tätä painiketta saat näkyviin käytettävissä olevat parametrit, joita voit muokata artikkelia varten. Jos esimerkiksi suunnittelet valokuvakirjaa, voit muuttaa kansipintaa, levikkeitä ja lisätä lahjapakkauksen.

Artikkelivalikko suunnittelijassa

Jos haluat muuntaa artikkelin eri vaihtoehdoksi, napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Muunna artikkeli -painiketta. Näyttöön tulee varoitusviesti, jossa ilmoitetaan, että muutoksia ei voi perua. Siksi on suositeltavaa tallentaa projekti ennen jatkamista.

Muunnettavat tuotteet

Huomaa, että artikkelin muuntaminen vaikuttaa valokuvien sijaintiin ja kokoon. On parasta valita artikkeli, jonka kuvasuhde on sama.

Muunnettu artikkeli, jonka oikeanpuoleinen artikkelivalikko on näkyvissä

Kun olet valinnut uuden muunnettavan artikkelin, uusi artikkeli avautuu Online Designerissa. Muista tarkistaa ja tarkastaa kaikki, jotta se vastaa odotuksiasi. Muista tallentaa muunnettu projekti eri nimellä, jotta se erottuu alkuperäisestä artikkelista. Pääset projekteihisi käsiksi Projektit-valikosta.

Projektit-valikosta

Voit muuntaa artikkelin myös Projektit-valikosta. Kun valitset projektin, jonka haluat muuntaa, oikealla näkyy työkalupalsta. Toiminnot-otsikon alta löydät Muunna artikkeli -painikkeen. Varotoimenpiteenä kannattaa ensin kopioida projekti, jotta voit aina palata alkuperäiseen malliin, jos on tarvetta. Löydät myös Kopioi-painikkeen Toiminnot-otsikon alta.

Projekti valitaan projektit-valikosta

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: