Lisää elementtejä

Lisää elementtejä

Kuvien lisäksi voit sisällyttää valokuvatuotteeseen erilaisia elementtejä, kuten tekstiä, täyttölaatikoita ja leikekuvia, luodaksesi yksilöllisen ulkoasun.

Lisää tekstiä

Voit lisätä tekstiä napsauttamalla verkkosuunnittelijan ylävalikossa olevaa Lisää teksti -painiketta. Tämä avaa ikkunan, johon voit syöttää tekstin. Kun olet valmis, paina OK.

Kirjoita teksti tähän ikkunaan

Tekstiruutu, jossa on tekstisi, ilmestyy valokuvatuotteen keskelle. Voit helposti siirtää sen haluamaasi paikkaan vetämällä sitä hiirellä. Lisäksi voit valita asettelun vasemmasta sarakkeesta, jossa on malleja, jotka sisältävät jo tekstiä.

Teksti ja asettelu

Valitsemalla tekstilaatikon ja napsauttamalla sen yläpuolella olevaa Tekstieditori-painiketta voit avata tekstieditori-ikkunan. Tämä ikkuna tarjoaa tekstin määritystyökaluja ja antaa sinulle mahdollisuuden muokata tekstiä. Kun olet saanut määrityksen valmiiksi, paina OK/. Teksti päivittyy valokuvatuotteessa määritetyn mukaisesti.

Tekstieditori-ikkuna

Täyttöruudun lisääminen

Voit lisätä täyttölaatikon napsauttamalla Add fill (Lisää täyttö ) -painiketta suunnittelijan ylävalikossa. Oletusarvoisesti luodaan värillinen suorakulmio.

Uusi täytelaatikko lisätty

Täyttölaatikon määritysvalikko tulee näkyviin napsauttamalla oikealla olevan valikon Täyttölaatikko-painiketta, kun täyttölaatikko on valittu. Käytettävissä on useita täytetyyppejä: väri, kaltevuus tai tekstuuri. Kukin tyyppi tarjoaa erilaisia mukautusvaihtoehtoja.

Keltainen täyttölaatikko, joka peittää etukannen sisäpuolen

Voit muuttaa täyttölaatikon kokoa napsauttamalla sen kehystä ja vetämällä kursorin haluttuun kokoon ja muotoon. Näin voit esimerkiksi soveltaa tekstuuria valokuvakirjan yksittäiseen sivuun.

Leikkauskuvien lisääminen

Voit lisätä cliparteja napsauttamalla oikeanpuoleisen valikon Clipart-painiketta. Näyttöön tulee laaja valikoima leikekuvia. Voit suodattaa niitä luokittain tai käyttää hakukenttää löytääksesi cliparteja tietyistä aiheista.

Lisätty clipart

Jos haluat lisätä leikekuvia valokuvatuotteeseen, valitse ne ja vedä ne työtilaan. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa leikekuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Lisää leikekuva. Sinun on säädettävä koko suunnittelutarpeidesi mukaiseksi.