Kortit

Kortit

Kortit-valikossa on useita korttivaihtoehtoja. Valitse korttiteema ja käytä suunnittelulinjoja, joiden avulla voit luoda nopeasti henkilökohtaisen kortin. Jos valitset Kortit, Postikortit tai Mini Leporellon, voit suunnitella sen samalla tavalla kuin muutkin valokuvatuotteet Online Designerilla.

Kortit Tuotteen valintavalikko

Teemakortit

Kun olet valinnut kortin teeman, kuten häät, vauva, kaste, syntymäpäivä, joulu tai ehtoollinen, avautuu konfiguraattori. Siinä näkyvät valitun teeman mukaiset erityiset suunnittelulinjat. Kukin suunnittelulinja tarjoaa ulkoasuja yhtenäisellä tyylillä ja koostumuksella. Voit muuttaa näitä myöhemmin Designerissa.

Hääkorttien konfiguraattori

Oikeanpuoleisesta valikosta löydät konfigurointityökalut. Valitse tulostettavan kortin tyyppi. Valitse kohdassa Tilausmäärä haluamasi määrä tilattavia kortteja. Voit myös valita tietyn määrän valitsemalla Custom (Mukautettu ) ja syöttämällä haluamasi arvon. Tilattua määrää voi muuttaa myöhemmin. Jos valitset Free sample (Ilmainen näyte ) -vaihtoehdon, saat ilmaisen mallikortin, jossa on SAMPLE (MALLI) -vesileima, kun olet saanut suunnittelun valmiiksi ja tehnyt tilauksen. Näin voit tarkistaa kokoonpanon ja varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksiasi, ennen kuin jatkat suurempaa tilausta.
Valitse kortin paperi kohdassa Paperityyppi. Kirjekuori on jo mukana. Erikoisviimeistelyvaihtoehdon avulla voit aktivoida erikoisviimeistelytehosteen. Kun tämä erikoisviimeistely on aktivoitu, tätä erikoisviimeistelyä voidaan soveltaa tekstiin suunnittelijassa valitsemalla erikoisväri. Se lisää sovellettuun kohteeseen tyylikkään kohokuvioinnin ja ainutlaatuisen viimeistelyn.

Erikoisviimeistely kulta

Kun olet saanut kortin määrityksen valmiiksi, napsauta Design (Suunnittelu) -painiketta. Suunnittelija avautuu, ja siinä on määritetty kortti ja oletusasettelu valitusta suunnittelulinjasta. Voit valita eri asettelun oikeanpuoleisesta valikosta. Napsauttamalla Design line (Suunnittelulinja ) -ruutua saat näkyviin kaikki valitun teeman suunnittelulinjat. Voit vaihtaa toiseen suunnittelulinjaan milloin tahansa.

Oletusasettelu online-suunnittelijassa

Kuten muidenkin valokuvatuotteiden kohdalla, kun lisäät kuvia korttiisi, asettelut päivittyvät niin, että ne näyttävät mallit, joissa on lisättyjen valokuvien määrää vastaavat kuvakehykset. Valitse haluamasi asettelu. Mukauta kaikkia valitun asettelun sisältämiä kohteita - lisää suodattimia, reunuksia, varjoja, muuta niiden sijaintia tai lisää/poista leikekuvia, tekstiä, taustoja tai täyttölaatikoita. Katso lisätietoja asiaan liittyvästä artikkelista.

Kortit ilman teemaa

Valitsemalla Tuotevalinta-ikkunassa Kortti näytetään Korttikonfiguraattori ilman teeman suunnittelurivejä. Kun kortti on konfiguroitu, Design-painiketta napsauttamalla avautuu ikkuna, jossa on online-suunnittelijan suunnittelulinjat, joista voit valita. Kun valinta on tehty, online-suunnittelija avaa tyhjän kortin, jonka voit suunnitella alusta alkaen. Suunnittelulinja valitaan Asettelut-valikosta ja asettelut näytetään sen mukaisesti. Kuten muidenkin tuotteiden kohdalla, voit valita eri suunnittelulinjan, valita sinulle mieluisimman ulkoasun, muuttaa, säätää tai poistaa ulkoasuun sisältyviä objekteja tai suunnitella ulkoasun tyhjästä.

Kortti avataan suunnittelijassa

Korttien tyyppi

Konfiguraattorissa voit valita eri korttityyppien välillä.

Kortissa ei ole taittoja ja se koostuu yhdestä sivusta. Suunnittele etu- ja takapuoli valitsemalla ne ohjelmiston alavalikosta.

Kortti online-suunnittelijassa

Taitetussa kortissa (vasen-oikea ) on vasemmanpuoleinen taitos. Alasvetovalikosta löydät kaksi muotoiltavissa olevaa aluetta nimeltä Ulkopuoli ja Sisäpuoli, jotka on jaettu kahteen sivuun. Etu- ja takapuoli ovat Outside-alueella.

Taitettu kortti vasemmalle oikealle online-suunnittelijassa

Taitetussa kortissa (ylhäältä alas ) on alaspäin suuntautuva taitos. Suunnittelijassa sitä edustaa kolme muotoiltavissa olevaa aluetta alavalikossa: Front, Back ja Inside, jotka vastaavat kahta sisäsivua.

Taitettu kortti ylös-alas online-suunnittelijassa

Kaksinkertaisesti taitetussa kortissa on kaksi taittoa, on kaksi taittoa, jotka on merkitty ohjelmistossa viivoilla. Se on jaettu kahteen muotoiltavissa olevaan alueeseen, jotka voidaan valita alavalikossa nimillä Front ja Back. Kumpikin alue on lisäksi jaettu kolmeen sivuun, joiden yläosassa on vastaavat nimet. Tämä on tärkeää ottaa huomioon suunnittelussa.

Kaksinkertaisesti taitettu kortti online-suunnittelijassa

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: