Käytä suodattimia

Käytä suodattimia

Voit tehdä värisäätöjä kuvatuotteiden kuviin ja kohteisiin soveltamalla suodattimia. Näiden suodattimien avulla voit säätää kohteiden kontrastia, väriä ja värikylläisyyttä, kun ne on sijoitettu. Voit soveltaa suodattimia valitsemalla objektin ja napsauttamalla oikealla olevaa Suodattimet-painiketta, jolloin avautuu Suodattimet-valikko.

Säätämällä Kirkkautta voit lisätä sitä 100 (suurin valkoinen piste) tai vähentää sitä -100 (suurin musta piste). Tämä monipuolinen säätö ei ole hyödyllinen vain kuville, vaan myös leikekuville. Voit esimerkiksi muuttaa mustan clipartin valkoiseksi maksimoimalla sen kirkkauden, tai päinvastoin muuttaa valkoisen clipartin mustaksi vähentämällä sen kirkkautta.

Suodatinta sovelletaan leikekuvaan, kirkkautta lisätään

Kontrastiarvoa säätämällä voit lisätä tai vähentää kohteen kontrastia, joka vaihtelee 0:sta (ei muutosta) vähintään -200 ja enintään 500:aan.
Saturation-arvon muuttaminen vaikuttaa värin voimakkuuteen. Kun oletusarvo on 100, sen asettaminen arvoon 0 tekee kuvasta tai kohteesta mustavalkoisen, kun taas sen suurentaminen voi lisätä värikylläisyyttä jopa 300:aan.

Kuvaan käytetyt suodattimet

Hue-arvon säätäminen muuttaa kuvan värisävyä, jolloin voit säätää kuvan sävyä tai luoda taiteellisen lopputuloksen. Värisävy-kentässä voit valita sävyn valitun kohteen sävyttämiseksi, ja sen voimakkuutta voidaan säätää Värisävy (Opasiteetti ) -kentän avulla. Muokkaamalla leikekuvien tai tekstuuritäyttölaatikoiden sävy- ja värisävy- kenttiä voit helposti saavuttaa väriharmonian valokuvatuotesuunnittelussasi.

Väritys-suodatin sovellettuna clipartiin

Lisäksi työkalujen alapuolella näkyy joitakin suodatinmallivaihtoehtoja. Painamalla yläreunassa olevaa Nollaa-painiketta voit palauttaa objektin alkuperäiset arvot.