Dynaamiset hankkeet

Dynaamiset hankkeet

Tämä ominaisuus tehostaa valokuvatuotteiden irtotilausten sijoittamista, hallintaa ja personointia, mikä helpottaa toimitusta useille asiakkaille samanaikaisesti. Dynaamiset projektit mahdollistavat paikanvaraajien käytön sisällön mukauttamiseksi tallennetusta taulukosta.

Aktivointi

Jos haluat aktivoida tämän ominaisuuden projektissa, sinun on ensin suunniteltava se. Kun projekti on valmis, avaa se Online Designerissa ja napsauta painiketta Dynaaminen painiketta oikealla. Näyttöön tulee viesti, jossa on lisätietoja. Aktivoi ominaisuus napsauttamalla Seuraava. Kun ominaisuus on aktivoitu, Dynaaminen työkalusarake on käytettävissä aina, kun napsautat Dynaaminen-painiketta.

Dynaaminen sarake

Paikannimet

Paikannin on tekstinpätkä, joka on personoitu rekisteröimiesi tietojen perusteella. Käytettävissä on oletussisältökenttiä. Voit luoda uusia napsauttamalla Lisää uusi.

Jos haluat lisätä valokuvatuotteeseen paikanhaltijan, sinun on ensin lisättävä tekstiä. Kun tämä toiminto on aktivoitu, tekstieditoriin ilmestyy tekstin muokkaustyökalujen viereen paikannuslaatikko. Valitse vaihtoehto käytettävissä olevista vaihtoehdoista, ja paikanmerkki lisätään tekstiin. Voit lisätä useita paikanmerkkejä. Huomaa, että vain sulkujen sisällä oleva teksti vastaa paikanmerkkiä, mikä mahdollistaa dynaamiset tietomuutokset.

Tekstieditori, jossa on paikanmerkintälaatikko

Suosittelemme, että otat käyttöön Automaattinen fonttikoko estääksesi pidemmän tekstin jäämisen tekstilaatikon ulkopuolelle, koska tekstin pituus vaihtelee. Kun olet mukauttanut tekstin, napsauta painiketta OK. Teksti, jossa on valittu paikanhaltija, lisätään valokuvatuotteeseen.

Tuote, jossa on paikanhaltija

Tiedot

Sarakkeeseen Tiedot on syötettävä tiedot, jotka haluat mukauttaa. Syötä tiedot napsauttamalla Hallitse tietoja. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa on datataulukko, jossa näet kaikki syötettävät tiedot. Oikeassa yläkulmassa on seuraavat painikkeet:

Tietotaulukko tyhjä

Lisää. Tätä napsauttamalla avautuu ikkuna tietojen lisäämistä varten. Huomaa, että jotta tuote voidaan lähettää suoraan kullekin henkilölle, toimitusosoite on täytettävä oikein. Tilausmäärä-kohdassa voit myös valita kullekin henkilölle lähetettävän tuotteen määrän. Kun olet täyttänyt kaikki tiedot, napsauta painiketta Tallenna.

Tiedot näkyvät tämän jälkeen taulukossa. Klikkaamalla roskakori-kuvaketta tiedot poistetaan luettelosta. Napsauttamalla henkilön vieressä olevaa jakoavaimen kuvaketta voit muokata jo mukana olevia tietoja. Klikkaamalla henkilön vieressä olevaa jakoavaimen kuvaketta voit muokata jo sisältyviä tietoja.

Tietotaulukko

Lataa. Tämä lataa kaikki CSV-tiedoston sisältämät tiedot.
Lataa Excel- tai CSV-tiedosto. Tämä lataa CSV-tiedoston ja sisällyttää tiedot taulukkoon.
Kun kaikki tiedot on sisällytetty taulukkoon, napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa nuolikuvaketta.
Tietosarake

Kaikki sisällytetyt tiedot näkyvät Tiedot -sarakkeessa. Voit tarkastella kutakin sisällytettyä tietoa napsauttamalla nuolipainikkeita. Täältä on myös mahdollista muokata syötettyjä tietoja napsauttamalla jakoavaimen kuvaketta. Jos napsautat esikatselu-valintaruutua, sijoitussalpaajat korvataan esikatselluilla tiedoilla.

Toimitus

Tässä voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

Toimitusvaihtoehdot

Lähetä tilaus yhteen toimitusosoitteeseen. Lähetä kaikki tuotteet yhteen valittuun toimitusosoitteeseen.
Lähetä tilaus tietoihin merkittyihin osoitteisiin.. Jokainen henkilökohtainen tuote lähetetään määritellyn henkilön osoitteeseen. Kunkin henkilön toimitusosoite ilmoitetaan kassalla.

Tietotaulukko tyhjä

Voit muuttaa tietoja napsauttamalla Muokkaa-painiketta. Kun olet tarkistanut sen, viimeistele osto ja jokainen henkilö saa henkilökohtaisen valokuvatuotteen omaan osoitteeseensa. Huomaa, että ostoskoriin voidaan lisätä vain yksi dynaaminen projekti kerrallaan.