Cliparts

Cliparts

Laaja valikoima leikekuvia on saatavilla käytettäväksi malleissasi. Niitä voi tarkastella klikkaamalla Cliparts-painiketta oikeanpuoleisessa valikossa. Voit tarkentaa hakua valitsemalla luokan Kategoria-ruutuun tai syöttämällä tietyn avainsanan Haku-ruutuun.

Cliparts-valikko oikeassa sarakkeessa

Voit merkitä suosikkileikkejäsi klikkaamalla kunkin leikekuvan alareunassa olevaa sydänkuvaketta. Sydänkuvake muuttuu harmaaksi, ja suosikkileikkeesi näkyvät leikekuvavalikon yläosassa, josta ne ovat nopeasti ja helposti käytettävissä. Jos haluat poistaa leikekuvan suosikeistasi, poista sen merkintä napsauttamalla sydänkuvaketta uudelleen.

Sydänkuvakkeella valitut suosikkileikkauskuvat

Voit lisätä leikekuvan valokuvatuotteeseen valitsemalla leikekuvan pitämällä hiiren painiketta painettuna ja vetämällä sen valokuvatuotteeseen. Leikkauskuva sijoitetaan tuotteen päälle oletusasetuksilla. Saatat joutua säätämään sen kokoa ja sijaintia, jotta se sopii suunnittelemaasi kuvioon. Kun clipart on valittu, sen yläpuolelle ilmestyy valikko, jossa voit kääntää sen vaaka- tai pystysuunnassa ja poistaa sen.

Leikkauskuva valittuna, työkalut ylhäällä ja oikeassa sarakkeessa

Kuten muidenkin objektien kohdalla, kun leikekuvio on valittu, sen työkaluja sisältävät painikkeet näkyvät oikealla. Leikekuvan värejä voidaan muuttaa suodattimilla. Lisätietoja on Sovelletaan suodattimia -artikkelissa. Muista, että Asetus-valikko sisältää kohdistus-, taso- ja peittävyystyökalut.

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: