Muunna artikkeli

Muunna artikkeli

Valokuva-artikkeli on mahdollista muuntaa, kun se on suunniteltu. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos haluat luoda erikokoisia variantteja. Jos esimerkiksi luot 30 x 30 Professional Line -artikkelin ja haluat pienemmän 21 x 21 kokoisen vaihtoehdon lahjaksi. Toinen esimerkki on kalenteria suunniteltaessa, jolloin voi olla hyödyllistä luoda erilaisia variantteja, jotka sisältävät eri päivämääriä.

Kun muunnettava projekti avataan Designerissa, oikeassa sarakkeessa näkyy painike nimellä Artikkeli. Sitä napsauttamalla saat näkyviin erilaisia parametreja, joita voidaan muuttaa artikkelissa suunnittelemastasi tuotteesta riippuen. Jos esimerkiksi suunnittelet valokuvakirjaa, voit muuttaa kansipintaa, levikkeitä ja lisätä lahjapakkauksen.

Article menu in designer

Jos haluat muuntaa artikkelin eri artikkeliksi, esimerkiksi muuttaa valokuvakirjan kokoa, napsauta oikeassa alakulmassa olevaa Muunna artikkeli -painiketta. Näyttöön tulee varoitusviesti, jossa kerrotaan, että tekemääsi muutosta ei voi perua. Siksi on suositeltavaa tallentaa projekti ennen jatkamista.

Product selection window

Artikkelin muuntaminen vaikuttaa valokuvien sijaintiin ja kokoon. On parasta valita artikkeli, jonka kuvasuhde on sama.

Converted article with Article right menu displayed

Kun muunnettava artikkeli on valittu, projekti avautuu. Uusi artikkeli on tarkistettava, jotta voidaan varmistaa, että kaikki on haluamallasi tavalla. Kun se on tarkistettu, muista tallentaa se eri nimellä. Tämä erottaa sen aiemmin luomastasi artikkelista.

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: