Luo tili

Luo tili

Saal Photo Portal on tehokas työkalu, jossa voit tallentaa, järjestää, jakaa ja myydä valokuviasi, projektejasi ja valokuvatuotteitasi täysin mukautettavalla tavalla. Sen avulla voit keskittää kaikki työsi yhteen paikkaan: vastaanottaa palautetta asiakkailtasi, suojata kuvasi monin eri tavoin, hallita myytäväksi tarjoamiesi tuotteiden lopullista hintaa jne. Kaikki tämä säilyttäen samalla oikeudet kuviin aina ja ilman palkkioita tai maksuja.

Luodaksesi tilin sinun on mentävä verkkosivustolle ja napsautettava Luo tili.

Website create account button

Kun olet täyttänyt henkilökohtaiset tietosi, saat sähköpostiviestin, jossa on koodi tilin vahvistamiseksi. Syötä koodi Photo Portaliin ja olet valmis. Tilisi on luotu.

Account creation menu

Nyt sinun tarvitsee vain täyttää tarvittavat tiedot, jotta voit aloittaa myynnin. Tee tämä napsauttamalla Myyntiä. Kun napsautat sitä ensimmäisen kerran, näet vaiheittaisen ohjatun toiminnon, joka auttaa sinua täyttämään kaikki tarvittavat tiedot tilisi perustamiseksi ja saamaan sen valmiiksi myyntiä varten. Aloitat täyttämällä henkilökohtaiset tietosi.

Wizard first steps

Tämän jälkeen sinun on vahvistettava tietojenkäsittelysopimus, jossa määritellään ehdot, joiden mukaisesti käsittelemme henkilötietoja puolestasi. Vahvistuksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään PDF-tiedosto sopimuksesta.

Data processing agreement

Tämän jälkeen voit muokata erilaisia parametreja, jotka liittyvät tilisi asetuksiin ja siihen, miten asiakkaidesi tilauksia käsitellään. Voit halutessasi täydentää kaikki nämä tiedot myöhemmin napsauttamalla Ohita tämä vaihe -painiketta. Kaikkia näitä asetuksia voidaan muuttaa milloin tahansa Myynti.

Skip wizard

Jos olet suorittanut koko ohjatun toiminnon loppuun, tilisi on valmis aloittamaan kuvien lataamisen, niiden asettamisen myyntiin ja rahan ansaitsemisen. Jos olet ohittanut joitakin vaiheita, näet Myynnit-osiossa tehtävälistan, joka sinun on täytettävä, ennen kuin voit aloittaa kuvien myynnin.