Luo tili

Luo tili

Saal Photo Portal on tehokas työkalu, jossa voit tallentaa, järjestää, jakaa ja myydä valokuviasi, projektejasi ja valokuvatuotteitasi täysin mukautettavalla tavalla. Sen avulla voit keskittää kaikki työsi yhteen paikkaan: vastaanottaa palautetta asiakkailtasi, suojata kuvasi monin eri tavoin, hallita myytäväksi tarjoamiesi tuotteiden lopullista hintaa jne. Kaikki tämä säilyttäen samalla oikeudet kuviin aina ja ilman palkkioita tai maksuja.

Luodaksesi tilin sinun on mentävä verkkosivustolle ja napsautettava Luo tili. Kun olet täyttänyt henkilökohtaiset tietosi, saat sähköpostiviestin, jossa on koodi tilin vahvistamiseksi. Syötä koodi Photo Portaliin ja olet valmis. Tilisi on luotu.

Tilin luomisen valikko

Nyt sinun tarvitsee vain täyttää tarvittavat tiedot, jotta voit aloittaa myynnin. Ohjattu, vaiheittainen toiminto auttaa sinua täyttämään kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit luoda tilisi ja saada sen valmiiksi myyntiä varten.
Aloitat tietojenkäsittelysopimuksella, jossa määritellään ehdot, joiden mukaisesti käsittelemme henkilötietoja puolestasi. Kun sopimus on vahvistettu, se lähetetään PDF-muodossa sähköpostiisi.

Tietojenkäsittelysopimus

Tämän jälkeen voit mukauttaa erilaisia parametreja, jotka liittyvät tilisi asetuksiin ja siihen, miten asiakkaidesi tilauksia käsitellään. Voit halutessasi täydentää kaikki nämä tiedot myöhemmin napsauttamalla Ohita tämä vaihe -painiketta. Kaikkia näitä asetuksia voidaan muuttaa milloin tahansa Myynti-osiosta käsin.

Ohjattu ohitus

Jos olet suorittanut koko ohjatun toiminnon loppuun, tilisi on valmis aloittamaan kuvien lataamisen, niiden asettamisen myyntiin ja rahan ansaitsemisen. Jos olet ohittanut joitakin vaiheita, näet Myynti-paneelissa tehtävälistan, joka sinun on täytettävä ennen kuin voit aloittaa kuvien myynnin.