Luo projekti galleriasta

Luo projekti galleriasta

Kuvien lisäksi voit tallentaa, hallita, jakaa ja myydä Saal Design -ohjelmistossa, verkkokaupassa tai ulkoisessa suunnitteluohjelmistossa luotuja projekteja. Lisäksi voit luoda niin monta kuvatuotetta kuin haluat suoraan galleriasta, nopeasti ja helposti. Pudota Galleriat-paneelista sen gallerian valikko, josta haluat luoda tuotteen, ja valitse Luo tuote.

Galleriapaneelin pudotusvalikko

Löydät tämän vaihtoehdon myös galleriasta. Kun avaat gallerian, näet, että oikealla olevassa valikossa näkyy erilaisia vaihtoehtoja ja tietoja galleriastasi. Tästä valikosta löydät myös vaihtoehdon, jolla voit luoda tuotteen tämän gallerian kuvista. Sinun tarvitsee vain napsauttaa Luo tuote.

Valinnat galleriassa

Verkkokauppa avautuu automaattisesti ja näyttää sinulle Saal Digitalin tarjoamat erilaiset valokuvatuotteet.

Valokuvatuotteet

Voit muokata kaikkia tuotteen ominaisuuksia.

Professional Line XT:n ominaisuudet

Ja valita haluamasi menetelmän valokuvatuotteen luomiseen.

Suunnittelutilat

Jos valitset AutoLayout-tilan, kaikki galleriassasi olevat valokuvat ovat käytettävissä suunnittelijassa, jota voit käyttää tuotteesi luomiseen.

Suunnittelija AutoLayout-toiminnolla

Jos valitset tuotteesi luomiseksi yhden minuutin tilan, tuotteesi luodaan automaattisesti käyttämällä galleriastasi valittuja valokuvia.

Kuvien valinta

Voit tehdä tuotteeseen haluamasi muutokset, kun se on luotu. Ja lisätä lisää kuvia toisesta galleriasta tai laitteesta, jos tarvitset niitä. Tästä voit myös lisätä projektin koriin, jakaa sen ja myydä sen, kun se on valmis.

Ammattimainen linja luodaan yhdellä minuutilla

Kun olet saanut projektin suunnittelun valmiiksi, sinun on napsautettava Tallenna projekti -painiketta tallentaaksesi sen. Sinun on annettava sille nimi ja napsautettava Tallenna.

Tallenna projekti

Kun avaat Projektit-paneelin, löydät projektisi sillä nimellä, jolla olet tallentanut sen.

Projektipaneeli, jossa on ammattimainen rivi

Kun valitset projektin, oikeassa valikossa näkyy useita vaihtoehtoja, kuten Lisää ostoskoriin, Jaa asetukset ja Myy projekti. Nämä vaihtoehdot löytyvät myös klikkaamalla projektin 3 pistettä -painiketta.

Projektin tila

Projektit-valikossa näet projekteistasi tarran, jonka avulla voit tarkistaa niiden tilan yhdellä silmäyksellä.
Validoinnissa: Tämä osoittaa, että projektisi kuvat ovat parhaillaan tarkistuksessa. Tila muuttuu automaattisesti, kun se on tarkistettu.
Yksityinen: Tämä tarkoittaa, että projekti näkyy vain sinulle, eivätkä muut pääse siihen käsiksi.
Jaettu: Projekti on muiden käytettävissä sen Jaa-asetuksissa määrittämiesi asetusten perusteella. Jaettu linkki on käytettävissä, jotta ihmiset voivat käyttää ja tarkastella projektia. Projektia ei ole asetettu myytäväksi.
Kaupallinen: Tämä ilmaisee, että Salli tilaaminen -vaihtoehto on aktivoitu, ja projektia voi ostaa sen Myyntiasetuksissa asettamasi hinnan ja konfiguraation mukaisesti.
Deaktivoitu: Projekti ei ole enää jaettu eikä siten enää kaupallinen. Se on jälleen näkyvissä vain sinulle ja käytännössä piilotettu yleisöltä.

Hankkeiden tila