Kuvateksti näyttelyitä varten

Kuvateksti näyttelyitä varten

Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen näyttelyissä, sillä sen avulla mahdolliset asiakkaat voivat ostaa valokuvasi suoraan skannaamalla valokuvaan liittyvän QR-koodin. Jos haluat saada valokuvat näkyviin skannaamalla QR-koodin, voit tehdä sen käyttämällä galleriasi Luo kuvateksti -toimintoa. Ennen kuin napsautat tätä vaihtoehtoa, voit lisätä galleriassa oleviin kuviin otsikon ja kuvauksen, jotta nämä tiedot näkyvät kortissa QR-koodin vieressä. Valitse tätä varten kuva galleriastasi. Oikeanpuoleisessa valikossa näet tietoa valokuvasta ja eri toimintoja. Yksityiskohtien alapuolella on tila, johon voit halutessasi lisätä kuvaan otsikon ja kuvauksen. Kun olet täyttänyt nämä, napsauta Tallenna muutokset. Jos et lisää kuvallesi otsikkoa, käytetään oletustiedostonimeä.

Image details in the gallery view

Luo kuvatekstit -toiminto löytyy kahdesta paikasta: Galleriassa klikkaamalla haluamasi gallerian 3 pistettä -painiketta.

Display options in the gallery

Galleriassa, ilman valittua kuvaa, löydät sen oikealla olevasta valikosta, kohdasta Toiminnot.

Options within the gallery

Kun napsautat Luo kuvateksti (näyttelyitä varten) -painiketta, näet erilaisia vaihtoehtoja kortin tietojen ja ulkoasun mukauttamiseksi sekä esikatselun siitä, miltä se näyttää. Kortit sisältävät skannattavan QR-koodin lisäksi taiteilijan nimen, joka löytyy tilin Profiili- ja sivuasetukset-osiosta, sekä kuvan otsikon, johon se viittaa. Valinnaisesti voit myös sisällyttää kuvan kuvauksen.

Export caption data menu

Voit ladata PDF-tiedoston kaikista galleriassa olevista kuvakorteista ja niitä vastaavista QR-koodeista napsauttamalla Lataa tulostettava PDF-tiedosto. Kaikkia gallerian kuvia vastaavien korttien PDF-tiedoston voi ladata, tulostaa ja käyttää missä tahansa. Voit myös ladata CSV-tiedoston, jossa on gallerian vastaavat tiedot, klikkaamalla Lataa arkki (CSV). CSV-tiedoston avulla voit luoda ja suunnitella oman kuvatekstin.