Kopioi tai muunna projekti

Kopioi tai muunna projekti

Voit luoda projekteja tyhjästä tai kopioida ja jopa muuntaa niitä. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, kun haluat luoda erilaisia tuotteita, joissa on sama sisältö, tai eri versioita, joissa on hyödyllisiä muutoksia, kuten eri kokoja. Jos haluat monistaa projektin, sinun on mentävä Projektit-paneeliin ja valittava projekti, jonka haluat monistaa. Oikealle ilmestyy valikko, jossa on useita vaihtoehtoja. Toimintovaihtoehtojen joukosta löydät Kopioi-painikkeen. Löydät Duplicate-painikkeen myös napsauttamalla projektin 3 pistettä -painiketta.

Näytössä näkyvät projektin vaihtoehdot

Sitä napsauttamalla luodaan automaattisesti uusi identtinen projekti Projects-paneeliin. Huomaa, että tätä uutta projektia ei ole jaettu eikä se ole vielä myynnissä.

Duplikoitu projekti paneelissa

Voit muuntaa tämän uuden projektin toiseksi artikkeliksi napsauttamalla sitä, jolloin oikeassa valikossa näkyvät eri vaihtoehdot tulevat näkyviin. Täältä löydät Muunna artikkeli nyt -painikkeen.

Muunna artikkeli -painike

Kun napsautat sitä, näkyviin tulee varoitusviesti, jossa kerrotaan, että muodon, koon tai sivumäärän muuttaminen voi muuttaa sisältöä. Nyt sinun on valittava tuote, jonka haluat muuttaa projektistasi.

Projektin muuntamiseen tarkoitetut artikkelit

Kun artikkeli on valittu, löydät Projektit-paneelista sekä alkuperäisen projektin että monistetun projektin, joka on muunnettu toiseksi artikkeliksi.

Sama projekti eri artikkeli

Huomaa, että muunnetussa tuotteessa on muutettu suunnittelemasi alkuperäisen projektin ominaisuuksia. On tärkeää, että avaat muunnetun projektin tarkistaaksesi, että kaikki on haluamallasi tavalla. Voit tehdä tämän napsauttamalla muunnettua projektia, jolloin oikea valikko avautuu. Siellä sinun on valittava Muokkaa projektia. Muunnettu projekti avautuu, ja voit tarkistaa sen ja tehdä haluamasi muutokset tähän uuteen versioon.

Suunnittelija ja muunnettu projekti

 

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: