Kopioi tai muunna projekti

Kopioi tai muunna projekti

Voit luoda projekteja tyhjästä tai kopioida ja jopa muuntaa niitä. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, kun haluat luoda erilaisia tuotteita, joissa on sama sisältö, tai eri versioita, joissa on hyödyllisiä muutoksia, kuten eri kokoja. Jos haluat monistaa projektin, sinun on mentävä Projektit-paneeliin ja valittava projekti, jonka haluat monistaa. Oikealle ilmestyy valikko, jossa on useita vaihtoehtoja. Toimintovaihtoehtojen joukosta löydät Kopioi-painikkeen. Löydät Duplicate-painikkeen myös napsauttamalla projektin 3 pistettä -painiketta.

Project options displayed

Sitä napsauttamalla luodaan automaattisesti uusi identtinen projekti Projects-paneeliin. Huomaa, että tätä uutta projektia ei ole jaettu eikä se ole vielä myynnissä.

Duplicated project on panel

Voit muuntaa tämän uuden projektin toiseksi artikkeliksi napsauttamalla sitä, jolloin oikeanpuoleisessa valikossa näkyvät eri vaihtoehdot. Täältä löydät Muunna artikkeli nyt -painikkeen.

Convert article button

Kun napsautat sitä, näkyviin tulee varoitusviesti, jossa kerrotaan, että muodon, koon tai sivumäärän muuttaminen voi muuttaa sisältöä. Nyt sinun on valittava tuote, jonka haluat muuttaa projektistasi.

Articles to convert the project

Kun artikkeli on valittu, löydät Projektit-paneelista sekä alkuperäisen projektin että kopioidun projektin, joka on muunnettu toiseksi artikkeliksi.

Same project different article

Huomaa, että muunnetussa tuotteessa on muutettu suunnittelemasi alkuperäisen projektin ominaisuuksia. On tärkeää, että avaat muunnetun projektin tarkistaaksesi, että kaikki on haluamallasi tavalla. Voit tehdä tämän napsauttamalla muunnettua projektia, jolloin oikeanpuoleinen valikko avautuu. Siellä sinun on valittava Muokkaa projektia. Muunnettu projekti avautuu, ja voit tarkistaa sen ja tehdä haluamasi muutokset tähän uuteen versioon.

Designer with converted project