Jaa projekti

Jaa projekti

Projektien jakamiseen on useita vaihtoehtoja tarpeidesi mukaan. Ensimmäiseksi sinun on aktivoitava jakaminen. Voit ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön useissa eri paikoissa. Kun suunnittelet projektia, löydät Jaa-painikkeen suunnittelijan ylävalikosta.

Designer with Professional Line

Jos pudotat Projektit-paneelissa jonkin projektin valikon alas, näkyviin tulee useita vaihtoehtoja. Sieltä löydät Jaa-asetukset-painikkeen.

Projects panel drop down menu

Kun valitset projektin, oikealla näkyy valikko, jossa on kaikki sitä koskevat tiedot. Sieltä löytyy myös Jaa asetukset -painike.

Right menu of the Projects panel

Kun napsautat Jaa asetukset -painiketta, ponnahdusvalikko tulee näkyviin. Tässä sinun on aktivoitava jakaminen.

Activate Share Project

Kun se on aktivoitu, näkyviin tulee erilaisia vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa, miten jaat projektisi.

Share Project menu

Voit halutessasi suojata sen salasanalla. Sinun on kerrottava käyttäjille salasana manuaalisesti, jotta he voivat käyttää projektia. Kuten gallerioiden kohdalla, jaettu linkki projektiisi on saatavilla täällä. Voit kopioida ja liittää tämän linkin manuaalisesti tai yksinkertaisesti napsauttaa Avaa. Tämä avaa projektisi Jaettu-linkin ja antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miten käyttäjät näkevät sen.
Jaetun linkin alapuolella on eri vaihtoehtoja projektisi lähettämiseen ja jakamiseen käyttäjien kanssa. Voit kopioida Jaa-linkin lähettääksesi sen haluamillesi käyttäjille haluamallasi menetelmällä tai alustalla. Voit napsauttaa Lähetä sähköpostilla -vaihtoehtoa lähettääksesi linkin sähköpostitse käyttämällä laitteeseesi valitsemaasi oletussähköpostiohjelmaa. Tai voit lähettää jaetun linkin sähköpostitse yhteyshenkilöillesi suoraan Photo Portalista napsauttamalla Jaa yhteyshenkilöiden kanssa. Näytä lisäasetukset-kohdassa on mahdollisuus lisätä käännöksiä.

Translations menu

Kun olet määrittänyt projektin, napsauta Tallenna. Näet, että projektin tila on muuttunut.

Project status