Cliparts

Cliparts

Laaja valikoima leikekuvia on saatavilla käytettäväksi malleissasi. Niitä voi tarkastella klikkaamalla Cliparts-painiketta oikeanpuoleisessa valikossa.

Cliparts menu in right column

Cliparts voidaan suodattaa kategorian mukaan vierittämällä Category (Luokka ) -ruutua alaspäin ja valitsemalla jokin tarjolla olevista luokista. Niitä voi suodattaa myös syöttämällä hakusanan hakukenttään.

Cliparts Category and Search Box

Tallenna cliparit suosikeiksi napsauttamalla kunkin cliparin alareunassa olevaa sydänkuvaketta. Kun sydän on aktivoitu, leikekuvio näkyy valikon yläosassa. Tätä voidaan käyttää eniten käytettyjen clipartien valitsemiseen, jotta ne löytyvät nopeasti.

Favourite Cliparts selected by heart icon

Voit lisätä leikekuvan valokuvatuotteeseen valitsemalla leikekuvan pitämällä hiiren painiketta painettuna ja vetämällä sen valokuvatuotteeseen. Leikkauskuva sijoitetaan tuotteeseen oletusasetuksilla. Sinun on säädettävä sen kokoa ja sijaintia suunnittelutarpeidesi mukaan.

Kun leikekuvio on valittu, sen yläpuolelle ilmestyy valikko, jossa on työkaluja sen kääntämiseen. Klikkaamalla Peilaa vaakasuoraan tai Peilaa pystysuoraan käännetään leikekuvio vastaavasti.

Clipart selected with tools on top and right column

Kuten muidenkin objektien kohdalla, kun leikekuvio on valittu, oikealla puolella näkyvät painikkeet, joissa on sen työkalu. Leikekuvan värejä voidaan muuttaa käyttämällä suodattimia. Lisätietoja on Sovelletaan suodattimia -artikkelissa. Muista, että Asetus-valikko sisältää kohdistus-, taso- ja peittävyystyökalut.