Tutustu valokuvatulosteisiin XT

Suuren painokilomäärän Photo Prints XT -valokuvatulosteet luovat ainutlaatuisen tuotteen, joka sopii erinomaisesti seuraavien tuotteiden esittelyyn

Erittäin vakaa, erityisen erikoinen

Erittäin vakaa, erityisen erikoinen

Etsitkö paksumpaa tulostetta, jonka laadusta ei tarvitse tinkiä? Photo Prints XT -valokuvatulosteissamme on korkea painopaino (1336 g/m²). Tämä antaa niille ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman.

Voit valita korkealaatuisen Fujifilm Crystal Archive Album -albumin matta-, kiiltävä- tai silkkipintaisena, riippuen mieltymyksistäsi tai valokuvan tyylistä. Photo Prints XT -valokuvasi ovat laadultaan ja viimeistelyltään samanlaisia kuin tavalliset valokuvaprintit, mutta niiden grammamäärä ja paksuus on suurempi (noin 1,08 mm).

Näytä valokuvatulosteet XT puisella alustalla

Näytä valokuvatulosteet XT puisella alustalla

Jos haluat omaperäisen tavan näyttää suosikkikuvasi, voit tilata yhden puisista alustoistamme, kun tilaat Photo Prints XT:n. Löydät ne tuotevalikoimamme tarvikeosasta.

Puujalusta on minimalistisen muotoiltu, ja sen avulla Photo Print XT on helppo asettaa esille ja lisätä sisustusta mihin tahansa huoneeseen. Haluatko vaihtaa sitä? On erittäin helppoa vaihtaa, minkä valokuvan näytät.

Käytä Photo Prints XT:tä tehdäksesi juhlistasi erityiset

Käytä Photo Prints XT:tä tehdäksesi juhlistasi erityiset

Jos haluat lisätä juhliisi tai häihisi persoonallisen lisän, voit tulostaa Photo Prints XT:hen vieraiden valokuvia ja käyttää niitä pöytälaatikoina, jotka helpottavat järjestämistä tai ovat yksinkertaisesti ylimääräinen koriste. Voit myös antaa niitä lahjaksi, jotta vieraillasi on valokuva kotiin vietäväksi.

Jos olet häävalokuvaaja, Photo Prints XT voi olla myös omaperäinen ja laadukas tuote, jonka voit sisällyttää hääparille toimitettavaan toimitukseen. Mikset lähettäisi valikoimaa suosikkikuvistasi Photo Prints XT:nä? Se on ainutlaatuinen ja monipuolinen tapa säilyttää näin erityisen päivän kohokohdat.

Tutustu Photo Prints XT:n pintoihin

Tutustu Photo Prints XT:n pintoihin

Valokuvapaperi silk XT

FUJIFILM Crystal Archive Album Silk -valokuvapaperi tarjoaa ainutlaatuisen viimeistelyn ja rakenteen hienon hunajakennorakenteen ansiosta.

  • Luonnollinen värintoisto
  • Sopii erinomaisesti muotokuviin, koulukuviin ja hääkuvaukseen
  • Painopaino: 1336 g/m²
  • FSC®-sertifioitu
Silkki
matta
kiiltävä
Suunnittele nyt