Luo ihastuttavat kuvat haitaritaitoksella

Haitaritaitos on ainutlaatuinen tapa esitellä kuvia ja tietoja

Monia eri käyttötarkoituksia

Erityisen taittotekniikan ansiosta minileporellojen muoto on helppo ja käytännöllinen. Sijoita hääjuhlien kauneimmat muistot minileporelloon tai käytä sitä ilmoittaaksesi lapsesi syntymästä. Se sopii myös portfolion esittelyyn, ja se voidaan painaa molemmille puolille.

Useita kokoja ja paperityyppejä

Haitaritaitoskuvista on saatavilla eri kokovaihtoehtoja, ja valittavanasi on useita sivu- ja taitosvaihtoehtoja. Voit valita paperityypiksi jonkin seuraavista pintavaihtoehdoista: klassinen, helmi tai karhea. Löydä omaan tarpeeseesi sopivin materiaali. Voit kokeilla eri paperipintoja näytesarjojemme avulla.

Saatavilla olevat paperityypit

Saatavilla olevat paperityypit

Klassinen

Classic-paperissa (300 g/m²) on erittäin sileä ja kirkkaan valkoinen mattapinta. Digitaalinen painatus takaa loistavat värit elävässä valokuvanlaadussa.

Klassinen
strukturoitu
helmi
Lisää kultainen viimeistely Mini Leporelloosi

Lisää kultainen viimeistely Mini Leporelloosi

Haluatko lisätä Mini Leporelloosi erikoisen säväyksen? Kokeile sitten kultaista viimeistelyä! Se lisää uuden ulottuvuuden, jonka voit tuntea ja nähdä.

Tämä viimeistely voidaan valita, kun valitset Mini Leporellosi muotoa, pintaa ja muita ominaisuuksia. Sitten, kun suunnittelet sitä, valitse vain erikoisväri (kulta) niille osille, joihin haluat tämän tehosteen.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt