Minileporello

Monia eri käyttötarkoituksia

Erityisen taittotekniikan ansiosta minileporellojen muoto on helppo ja käytännöllinen. Sijoita hääjuhlien kauneimmat muistot minileporelloon tai käytä sitä ilmoittaaksesi lapsesi syntymästä. Se sopii myös portfolion esittelyyn, ja se voidaan painaa molemmille puolille.

Useita kokoja ja paperityyppejä

Haitaritaitoskuvista on saatavilla eri kokovaihtoehtoja, ja valittavanasi on useita sivu- ja taitosvaihtoehtoja. Voit valita paperityypiksi jonkin seuraavista pintavaihtoehdoista: klassinen, helmi tai karhea. Löydä omaan tarpeeseesi sopivin materiaali. Voit kokeilla eri paperipintoja näytesarjojemme avulla.

Saatavilla olevat paperityypit

Photoproduct

Klassinen

Klassinen-paperi (300 g/m²) vakuuttaa erittäin pehmeällä ja kirkkaan valkoisella mattapinnallaan. 6-väripainatus varmistaa kirkkaat värit ja realistisen valokuvalaadun.

Photoproduct

Strukturoitu

Strukturoitu paperi (300 g/m²) antaa kortillesi luonnetta, mutta myös selkeän tuntuman. Kuusiväripainatus takaa näyttävät värit.

Photoproduct

Helmi

Jos haluat erityisen hienon ulkoasun, Helmi-paperi on juuri oikea valinta. Upea pinta tarjoaa intensiivisen, hohtavan heijastuksen. Myös 6-väripainatuksella.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt