Koulu- ja päiväkotivalokuvaukseen tarkoitetut tuotteet

Löydä täydelliset yksilölliset valokuvaustuotteet yrityksellesi

Luo räätälöitäviä valokuvatuotteita koulukuvausta varten

Luo räätälöitäviä valokuvatuotteita koulukuvausta varten

Saal Digital tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia valokuvatuotteita päiväkoti- ja koulukuvaajille. Voit suunnitella ja muokata niitä vapaasti verkkokaupassamme tai ohjelmistollamme. Laajenna tarjottujen valokuvatuotteiden valikoimaa, jotta vanhemmilla on entistä laajempi valikoima tuotteita.

Päätä, haluatko tilata itse vai luoda Photo Portal -verkkokaupan, josta vanhemmat voivat tilata helposti verkossa. Tarjoamme nopeat tuotanto- ja toimitusajat, mukaan lukien pikatoimitusmahdollisuus, joten voit noudattaa määräaikoja ongelmitta!

Photo Portal: All-in-one-työkalu valokuvausliiketoimintaasi varten.

Photo Portal: All-in-one-työkalu valokuvausliiketoimintaasi varten.

Jos olet valokuvaaja, joka on erikoistunut lapsi- tai koulukuvaukseen, Photo Portal on täydellinen työkalu sinulle! Valokuvien turvallinen jakaminen on erittäin helppoa, sillä voit suojata jokaisen gallerian erikseen salasanoilla tai muilla toimenpiteillä, kuten vain linkkeihin pääsyllä.

Voit ladata kaikki kuvat yksittäisiin gallerioihin tai käyttää QR-koodimenetelmäämme, jolloin galleriat luodaan automaattisesti. Vanhemmat voivat päästä omaan galleriaansa, valita suosikkikuvansa ja tilata niin monta vedosta tai valokuvatuotetta kuin haluavat. Voit myös luoda tuotesarjoja: ryhmä valokuvatuotteita, joilla on tietty myyntihinta koko paketille. Näin voit myydä tulosteita, valokuvatarroja ja muita tuotteita yhdessä paketissa, ja vanhemmat voivat helposti ostaa sarjan lapselleen verkossa.

Täydellinen yhdistelmä: Valokuvakansio ja valokuvatulosteet

Täydellinen yhdistelmä: Valokuvakansio ja valokuvatulosteet

Tiedämme, että valikoiman tarjoaminen on avainasemassa koulukuvauksessa. Siksi Photo Prints -valokuvapainatuksissamme on räätälöityjä formaatteja, suuri valikoima viimeistelyjä ja ei vähimmäismäärää, joten voit tilata niin monta kuvaa kuin haluat!

Jos haluat tarjota jotain ainutlaatuista Photo Printsin ohella, valokuvakansio on paras tuote päiväkoti- ja koulukuvaukseen. Se on täysin räätälöitävissä, ja voit suunnitella sen suurella valikoimallamme kuvioita ja tekstiä. Photo Folderissa on tilaa kahdelle 13 x 18 Printille (yhdelle vaaka- ja yhdelle muotokuvalle) sekä useille muotokuville tai valokuvatarroille.

Lisää luova kosketus valokuvatarroilla ja magneeteilla

Lisää luova kosketus valokuvatarroilla ja magneeteilla

Todellinen klassikko, kun on kyse koulukuvauksesta. Saal Digitalin avulla voit suunnitella korkealaatuisia valokuvamagneetteja sekä valokuvatarroja, joista voit valita kiiltävän, mattapintaisen tai silkkisen. Ne ovat omaperäisiä tuotteita, jotka voivat antaa erityisen säväyksen muistikirjoihin, vuosikirjoihin, jääkaappiin ja paljon muuta!

Sekä magneetit että tarrat tulevat valmiiksi rei'itettyinä, joten ne voidaan helposti irrottaa vahingoittamatta muita valokuvia.

Sisällytä jotain erityistä: Valokuvatiilet

Sisällytä jotain erityistä: Valokuvatiilet

Jos haluat tarjota jotain omaperäistä ja erottuvaa, valokuvakivet ovat loistava idea! Ne ovat erittäin suosittuja lasten keskuudessa, sillä ne ovat valokuvatuote, joka voidaan ensin koota pala palalta, ja sen jälkeen se on helppo ja hauska asettaa esille.

Voit tarjota niitä eri muodoissa ja koossa riippuen mieltymyksistäsi tai siitä, mistä asiakkaasi ovat kiinnostuneita.

Kuvasarjat: täydellinen lisä koulupaketteihinne

Kuvasarjat: täydellinen lisä koulupaketteihinne

Nauti samasta korkeasta laadusta kuin tavallisissa valokuvatulosteissamme, mutta hauskoilla asetelmilla, jotka kopioivat suosikkikuvasi. Tämä sopii erinomaisesti koulu- ja päiväkotipaketteihinne, sillä vanhemmat voivat helposti jakaa valokuvasarjat ja lahjoittaa yksittäisiä kuvia ystäville ja perheelle.

Voit valita jonkin valmiista malleistamme sen mukaan, kuinka monta kopiota haluat ja kuinka suuret kuvat haluat.

Tarjoa jotain ainutlaatuista valokuvalahjoillamme

Tarjoa jotain ainutlaatuista valokuvalahjoillamme

Jos haluat tarjota ainutlaatuisia tuotteita koulupaketeissasi, valokuvalahjat ovat täydellinen vaihtoehto! Ne on helppo suunnitella ja ne ovat loistava tapa tehdä valokuvasta jotain hauskaa!

Seuraavassa on muutamia ehdotuksiamme koulu- ja lapsivalokuvaukseen liittyen:

  • Avaimenperät, joita vanhemmat voivat antaa perheelle ja ystäville.
  • Kuvamukit, jotka tuovat hauskan lisän aamiais- tai kahvitaukoon.
  • Metallirasiat, joissa voi säilyttää turvallisesti ruokaa ja muita esineitä.
  • Valokuvapalapelit, jotka ovat hauskoja sekä lapsille että aikuisille!
Suuret formaatit: tee mistä tahansa valokuvasta kaunis valokuvakankaalle.

Suuret formaatit: tee mistä tahansa valokuvasta kaunis valokuvakankaalle.

Jotkut valokuvat tarvitsevat isomman formaatin! Jos haluat tarjota isoja formaatteja päiväkoti- tai koulukuviin, voit tutustua seinätaidevalikoimaamme!

Esimerkiksi Photo Canvas on syystä klassikko, joka sopii täydellisesti lastenvalokuvaukseen. Pehmeä rakenne antaa sille luonnollisen ilmeen, joka ilahduttaa lapsia ja vanhempia yhtä aikaa.

Suunnittele nyt