Käsityönä valmistettu premium-lahjarasia

Käsityötä

Käsityötä

Laadukkaista materiaaleista käsityönä valmistettu lahjarasia

Täysin muokattavissa

Täysin muokattavissa

Saatavilla tekstillä, valokuvilla ja keinonahalla tai pellavakankaalla

Ei logoja

Ei logoja

Ei häiritseviä valmistajan logoja

Tärkeimmät muistot

Tärkeimmät muistot

Ainutlaatuinen perheesi, se erityinen ihminen tai viimeinen kerta, kun purskahdit nauruun - on niin monia hetkiä, jotka ansaitsevat tulla tallennetuiksi ja muistetuiksi. Huolella ja ajan kanssa käsityönä valmistettu premium-lahjapakkauksemme on ihanteellinen lisä täydentämään korkealuokkaista valokuvakirjaasi ja valokuvatulosteitasi säilytettäväksi tai lahjaksi läheisillesi.

Räätälöi tarpeisiisi

Räätälöi tarpeisiisi

Premium-lahjarasiassa ei ole logoa eikä muuta brändi-ilmeeseemme kuuluvaa. Täysin neutraali lahjarasia on täydellinen tuote ammattilaisille, jotka haluavat myydä sitä edelleen omille asiakkailleen. Haluamme että voit päättää itse, minkä logon tai kuvion valitset premium-lahjarasiaasi.

Sano se kuvan kanssa

Sano se kuvan kanssa

Voit myös tulostaa lahjapakkaukseen yhden suosikkikuvistasi, sillä se on saatavana mukautettavalla akryylikannella. 4 mm paksu akryyli yhdistettynä kestävään keinonahkaamme on täydellinen vaihtoehto, jos etsit jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Akryylilasin kiiltävä pinta antaa valokuvallesi voimakkaan valovoiman ja vaikuttavan syvyysvaikutelman.

Tutustu Kuvakirjoihimme

Suunnittele nyt