Ensimmäinen kuvakirja, alkaen 9,99 €

15 € Tutustumiskuponki*: FB834-EXP

*15 € kuponki yhdestä kuvakirja, voimassa 31.07.2024. Minimitilausarvo 24,95 €. Toimituskulut eivät sisälly. Ei voida yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai kuponkeihin. Lunastettavissa vain kerran kotitaloutta kohti.
DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Testivoittaja CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Kokonaisarvosana erittäin hyvä “erinomainen” FOTOHITS 05/2019 Saal Digitalin vahvuuksia ovat upeasti valmistetut kuvataulut sekä terävä ja korkeakontrastinen painatus. Testivoittaja CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testitulos: erittäin hyvä Erittäin hyvä ja nopea toimitus Saal todellakin lunastaa lupauksensa esimerkillisellä laadullaan.

Saal Digitalin korkealaatuinen valokuvakirja

Yleiskatsaus kohokohtiin

 • 15 € valokuvakirja-arvoseteli
 • Matta tai kiiltävä viimeistely
 • LayFlat-sidonta ilman taittoja
 • Ei logoa
 • 100 % tyytyväisyystakuu - osta ilman riskejä
 • Toimitusaika 1-2 arkipäivää

Discovery-seteli

Tee löytösi

 • Tutustu saatavilla olevaan laajaan kokovalikoimaan
 • Matta- ja kiiltäväpintaiset pinnat sekä kannessa että levikkeissä.
 • Layflat-sidonnan ansiosta voit sijoittaa panoraamakuvia levityskohtien yli menettämättä elementtejä keskeltä.
 • Jokainen kotitalous voi lunastaa kupongin kerran riippumatta siitä, oletko jo aiemmin tilannut kuvakirjoja tai muita tuotteita.
 • Löytöseteliä ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Miten lunastan kupongin?

Valokuvakirjasi, askel askeleelta

Lataa ilmainen ohjelmisto ja aloita unelmiesi valokuvakirjan luominen. Valitse muoto, viimeistely ja odotettu sivumäärä.

Seuraavassa vaiheessa voit suunnitella valokuvakirjasi haluamallasi tavalla. Lisää omia kuvia, reunuksia tai taustoja ja muokkaa sitä efekteillä, suodattimilla ja muilla toiminnoilla. Tarkista lopuksi projektisi ohjelmiston vihjeiden avulla. Oletko tyytyväinen? Jos olet, suorita tilausprosessi loppuun.

Kun olet syöttänyt tilauksen tiedot, seuraavassa vaiheessa tulee näkyviin kenttä kuponkikoodia varten. Syötä koodi sille varattuun kenttään ja tee tilaus. Kupongin arvo vähennetään sitten kokonaissummasta.

Photos

Ilmainen Saal Design -ohjelma

Saal suunnitteluohjelmisto

Tutustu maksuttoman Saal Design Software -ohjelmiston monipuolisiin suunnittelumahdollisuuksiin. Personoi valokuvatuotteesi yksilöllisillä taustoilla, reunuksilla, leikekuvilla ja paljon muulla ja sijoita tekstisi haluamaasi paikkaan tekstilaatikoiden avulla. Voit myös käyttää erilaisia efektejä ja suodattimia valokuviesi tehokkaampaan esittämiseen.

Lataa ja asenna

Saal Design -ohjelman voi ladata täältä ilmaiseksi. Lataus alkaa välittömästi. Latausta ja asennusta varten avautuu uusi sivu yksityiskohtaisella oppaalla. Kun lataus on valmis, asenna ohjelma selaimen ohjeiden mukaan. Kirjoita kuvakirja lahjakoodi ohjelmaan tilausprosessin päätteeksi.

Kuvakirjaopas

Miten luon Kuvakirjan Saal Design -ohjelmalla?

Tässä oppaassa tutustut Saal Design -ohjelmaan. Opit helposti kaiken tarvittavan ohjelman avaamisesta aina kuvakirjan tilaamiseen asti. Tutustu Saal Digitalin tuotemaailmaan ja useisiin määritys - ja suunnittelumahdollisuuksiin. Suunnitteluohjelman eri toiminnot esitellään esimerkkien avulla vaiheittain aina kuvakirjan tilaamiseen asti.

Miksi ostaa Saal Digitalilta?

Vastaus korkeisiin vaatimuksiisi – laatua ja nopeat toimitukset

Olemme asettaneet itsellemme korkeimmat mahdolliset tavoitteet: pyrimme tarjoamaan parasta laatua ja erinomaista palvelua. Nopeat tuotanto- ja toimitusajat sekä paras laatu erottavat Saal Digitalin muista toimijoista. Tämä on todistettu myös useissa ammattilehtien testeissä ja asiakasarvioissa. Yleisesti ottaen tuotteet ovat valmiina lähetettäväksi 1–2 arkipäivässä. Voit tarkistaa tosiaikaiset ja ajantasaiset toimitusaikamme verkossa milloin tahansa.

Maksaminen ja toimitus

Saal Digitalin hinta-laatusuhde on vertaansa vailla. Kaikki tarjotut maksutavat ovat käteviä ja turvallisia ja tilaukset toimitetaan luotettavilla kuljetuskumppaneilla.

Lupauksemme sinulle

Tyytyväisyytesi tuotteisiimme ja palveluumme on tärkein tavoitteemme.

Siksi takaamme:

 • Premium-kuvatuotteet ovat laadultaan erinomaisia
 • Toimitukset yleensä 1–2 arkipäivässä
 • Turvalliset maksut PayPalin kautta
 • Suoraan valmistajalta: Saal Digital

Jos et ole tyytyväinen kuvakirjaan, autamme mielellämme löytämään ratkaisun. Teemme parhaamme löytääksemme vaatimuksiasi tyydyttävän ratkaisun. Voit ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä milloin tahansa.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse:

Kieliasetuksesi ei vastaa tämän verkkosivuston kieltä. Ole hyvä ja valitse: