Perhekuvakalenterit

Järjestystä jokaiselle

Erinomainen tapa pitää perheen tapahtumat järjestyksessä

Erinomainen tapa pitää perheen tapahtumat järjestyksessä

Luo oma sarake kullekin perheenjäsenelle ja pidä perheesi askareet ja tapahtumat järjestyksessä perhekalenterin avulla. Näet kaikkien perheenjäsenten menot kerralla samasta paikasta ja samalla voit myös katsella ihanimpia yhteiskuvianne.

Valitse itsellesi sopivin koko

Saatavina useita pintoja perhekalenterillesi

photoproduct

Valokuvauskalenterit

Koe kuvasi Fujifilmin Crystal Archive DP II -valokuvapaperilla, joka on saatavana kiiltävänä, mattapintaisena ja silkkipintaisena. Tämä valokuvapaperi erottuu edukseen kestävyytensä ja erinomaisen värintoistonsa ansiosta.

Painetut kalenterit

Painetut kalenterit

Digitaalinen tulostus parantaa kalenterin luettavuutta, kun kirjoitat kalenteriin, sillä paperi imee helposti mustetta. Valitse käytettävissä olevista vaihtoehdoista se, josta pidät eniten, mattapintaisista pinnoista kuvioituihin pintoihin, jotka antavat orgaanisemman vaikutelman.

Inspiroidu galleriastamme!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Luo täysin henkilökohtainen kalenteri

Oma sarake kullekin perheenjäsenelle

Oma sarake kullekin perheenjäsenelle

Lisää sarakkeita tarpeen mukaan kullekin perheenjäsenelle. Voit lisätä yhteensä kahdeksan saraketta. Voit lisätä sarakkeen otsikoksi perheenjäsenen nimen ja lisätä henkilökohtaisia tapahtumia suoraan kalenteriin.

Valitse omat värisi

Valitse omat värisi

Voit vapaasti säätää tekstien, taustojen, juhlapyhien ja sunnuntaipäivien värejä sekä niiden läpinäkyvyyttä. Näin voit luoda kalenterin täysin mieleiseksesi ja jopa sovittaa sen valokuviesi väreihin.

Lisää lomapäivät ja tärkeät päivämäärät

Lisää lomapäivät ja tärkeät päivämäärät

Kun olet valinnut maan ja alueen, voit lisätä valmiin listan yleisistä lomapäivistä kalenteriisi. Listaa pystyy myös muuttamaan, joten voit poistaa haluamasi päivät ja lisätä omia päiviäsi, jotka ovat tärkeitä koko perheelle tai kullekin perheenjäsenelle.

Näin luot perhekalenterin

Tällä lyhyellä videolla näytämme, miten luot perhekalenterin useilla sarakkeilla perheenjäsenillesi

Miksi kannattaa ostaa Saal Digitalilta?

Olemme ammattimainen valokuvalaboratorio, ja valokuvaus on intohimomme. Pyrimme aina kehittämään tuotteitamme yhä edelleen saavuttaaksemme vielä korkeamman tason ja täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet. Olemme moderni verkossa toimiva palveluntarjoaja ja olemme erikoistuneet korkealaatuisiin valokuvatuotteisiin, kuten personoituihin seinäkalentereihin, pöytäkalentereihin ja perhekalentereihin.

Ei valmistajan logoa

Ei valmistajan logoa

Mikään tuotteistamme ei sisällä logoamme. Saat täysin neutraalin tuotteen.

Nopea toimitus

Nopea toimitus

Saat valokuvatuotteesi hetkessä. Tuote on valmis muutamassa arkipäivässä, joten et joudu odottamaan pitkään.

Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu

Tilaaminen Saal Digitalilta ei aiheuta päänvaivaa. Asiakastyytyväisyys on nimittäin keskeinen osa yrityksemme toimintaperiaatteita.

Riskitön tilaaminen

Riskitön tilaaminen

Valittavanasi on useita turvallisia maksutapoja. Voit maksaa joko suoraveloituksella, luottokortilla tai PayPalilla.

Ammattilaislaatua

Ammattilaislaatua

Periaatteemme on tarjota korkeatasoisia ja erinomaisia valokuvatuotteita. Meillä kuvasi ovat parhaissa mahdollisissa käsissä!

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt