Kuvakalenterit Saal Digitalilta

Kaksitoista sivua erityisiä hetkiä

Seinäkalenterit

Seinäkalenterit

Seinäkalentereillamme tuot yksilöllisen ilmeen mihin tahansa huoneeseen ja pidät samalla aikataulusi järjestyksessä. Kestävistä ja lujista materiaaleista valmistetuissa seinäkalentereissamme on klassinen kierresidonta sekä kierteeseen kiinnitetty napakka ripustin, jonka avulla voit ripustaa kalenterin helposti seinälle. Lisäksi sivut voi myös helposti kääntää ympäri, jotta näet kunkin kuukauden tapahtumat selvästi. Sivut eivät myöskään taitu tai vahingoitu käännettäessä.

Pöytäkalenterit

Pöytäkalenterit

Pöytäkalentereissamme on laadukas kierresidonta ja vakaa pahvipohja, ja ne ovatkin loistavia koristeita pöydälle, lipastolle tai hyllylle. Jos haluat pitää askareesi järjestyksessä ja kalenterisi aina saatavilla, pöytäkalenteri on täydellinen valinta, sillä voit tarkastella sitä aina tarvittaessa, kun asetat sen esimerkiksi kirjoituspöydälle tai yöpöydälle. Kalenteri on hyödyllinen apuväline, ja lisäksi se tuo joka kuukausi mieleesi eri muiston.

Perhekalenterit

Perhekalenterit

Perhekalenterissa on kaikki kalenterien tavalliset hyvät ominaisuudet sekä yksi lisäetu: se on erinomainen organisointityökalu perheille. Perhevalokuvakalenterimme avulla pidät rakkaimpiesi tapahtumat järjestyksessä luomalla kullekin perheenjäsenelle oman sarakkeen, johon voit lisätä henkilökohtaisia tapahtumia. Kaiken tämän lisäksi katselet samalla ihanimpia yhteisiä hetkiänne.

Inspiroidu galleriastamme!

Löydä itsellesi täydellinen viimeistely

photoproduct

Valokuvauskalenterit

Koe kuvasi Fujifilmin Crystal Archive DP II -valokuvapaperilla, joka on saatavana kiiltävänä, mattapintaisena ja silkkipintaisena. Tämä valokuvapaperi erottuu edukseen kestävyytensä ja erinomaisen värintoistonsa ansiosta.

Painetut kalenterit

Painetut kalenterit

Digitaalinen tulostus parantaa kalenterin luettavuutta, kun kirjoitat kalenteriin, sillä paperi imee helposti mustetta. Valitse käytettävissä olevista vaihtoehdoista se, josta pidät eniten, mattapintaisista pinnoista kuvioituihin pintoihin, jotka antavat orgaanisemman vaikutelman.

Miksi kannattaa ostaa Saal Digitalilta?

Olemme ammattimainen valokuvalaboratorio, ja valokuvaus on intohimomme. Pyrimme aina kehittämään tuotteitamme yhä edelleen saavuttaaksemme vielä korkeamman tason ja täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet. Olemme moderni verkossa toimiva palveluntarjoaja ja olemme erikoistuneet korkealaatuisiin valokuvatuotteisiin, kuten personoituihin seinäkalentereihin, pöytäkalentereihin ja perhekalentereihin.

Ei valmistajan logoa

Ei valmistajan logoa

Mikään tuotteistamme ei sisällä logoamme. Saat täysin neutraalin tuotteen.

Nopea toimitus

Nopea toimitus

Saat valokuvatuotteesi hetkessä. Tuote on valmis muutamassa arkipäivässä, joten et joudu odottamaan pitkään.

Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuu

Tilaaminen Saal Digitalilta ei aiheuta päänvaivaa. Asiakastyytyväisyys on nimittäin keskeinen osa yrityksemme toimintaperiaatteita.

Riskitön tilaaminen

Riskitön tilaaminen

Valittavanasi on useita turvallisia maksutapoja. Voit maksaa joko suoraveloituksella, luottokortilla tai PayPalilla.

Ammattilaislaatua

Ammattilaislaatua

Periaatteemme on tarjota korkeatasoisia ja erinomaisia valokuvatuotteita. Meillä kuvasi ovat parhaissa mahdollisissa käsissä!

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt