Haluamasi viesti vaakasuuntaisessa taitekortissa

Yksilöllinen ulkoasu vaakamuodossa

Folded card
Ilmainen näyte

Ilmainen näyte

Ilmaisen näytteen avulla voit varmistaa, miltä suunnittelemasi kortti näyttää.

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Voit tilata juuri tarvitsemasi määrän. Pienet tilaukset ovat mahdollisia; minimimäärä on yksi kortti.

Ei logoa

Ei logoa

Saal Digitalin valokuvatuotteissa ei ole häiritseviä valmistajan logoja.

Folded card with envelope
Photoproduct

Klassinen

Klassinen-paperi (300 g/m²) vakuuttaa erittäin pehmeällä ja kirkkaan valkoisella mattapinnallaan. 6-väripainatus varmistaa kirkkaat värit ja realistisen valokuvalaadun.

Photoproduct

Strukturoitu

Strukturoitu paperi (300 g/m²) antaa kortillesi luonnetta, mutta myös selkeän tuntuman. Kuusiväripainatus takaa näyttävät värit.

Photoproduct

Helmi

Jos haluat erityisen hienon ulkoasun, Helmi-paperi on juuri oikea valinta. Upea pinta tarjoaa intensiivisen, hohtavan heijastuksen. Myös 6-väripainatuksella.

Tehty panoraamakuvia varten

Saal Digital -korttikokoelma tarjoaa useita vaihtoehtoja viestisi esittämiseen. Yksi niistä on taittokortti, joka tarjoaa maisemakuvamuodossa (15 x 10 cm ja 20 x 10 cm) runsaasti tilaa panoraamakuvillesi.

Taitto sijaitsee kortin pisimmällä sivulla, joka avautuu ylöspäin, joten sitä voidaan käyttää myös kodin koristeena. Suunnitteluohjelmistossamme on erilaisia malleja, mutta voit myös luoda korttiisi täysin yksilöllisen suunnittelun.

Yhteenveto

  • kokovaihtoehdot: 15 x 10 cm ja 20 x 10 cm
  • kolme erilaista paperityyppiä
  • kaikki neljä sivua voidaan suunnitella
  • kirjekuori saatavilla tarvittaessa
  • ilmainen näyte saatavilla
Folded card formats

Taitekortit

Taitekortit ovat vaakamallisia, ja voit tilata niitä haluamasi määrän aina yhdestä yksittäisestä kortista alkaen. Voit myös valita korttiin mieleisesi paperipinnan ja tilata tarvittaessa kirjekuoria.

Emme paina kortteihin viivakoodia tai logoa, joten kaikki tila kortin neljällä sivulla on kokonaan käytettävissäsi. Saat käyttöösi täysin neutraalin kuvatuotteen.

Henkilökohtainen suunnittelusi

Valitse eri suunnittelumalleista tai luo taittokorttisi ulkoasu itse. Ilmaisen ohjelmiston lukuisat suunnitteluvaihtoehdot auttavat sinua luomaan oman suunnittelusi.

Erilaisten fonttien, leikekuvien, suodattimien ja efektien lisäksi voit koristella valokuvia ja tekstejä erilaisilla reunuksilla ja taustoilla ja luoda täysin ainutlaatuisen kortin.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt