Haluamasi viesti vaakasuuntaisessa taitekortissa

Yksilöllinen ulkoasu vaakamuodossa

Ilmainen näyte

Ilmainen näyte

Ilmaisen näytteen avulla voit varmistaa, miltä suunnittelemasi kortti näyttää.

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Voit tilata juuri tarvitsemasi määrän. Pienet tilaukset ovat mahdollisia; minimimäärä on yksi kortti.

Ei logoa

Ei logoa

Saal Digitalin valokuvatuotteissa ei ole häiritseviä valmistajan logoja.

Tehty panoraamakuvia varten

Saal Digital -korttikokoelma tarjoaa useita vaihtoehtoja viestisi esittämiseen. Yksi niistä on taittokortti, joka tarjoaa maisemakuvamuodossa (15 x 10 cm ja 20 x 10 cm) runsaasti tilaa panoraamakuvillesi.

Taitto sijaitsee kortin pisimmällä sivulla, joka avautuu ylöspäin, joten sitä voidaan käyttää myös kodin koristeena. Suunnitteluohjelmistossamme on erilaisia malleja, mutta voit myös luoda korttiisi täysin yksilöllisen suunnittelun.

Yhteenveto

  • kokovaihtoehdot: 15 x 10 cm ja 20 x 10 cm
  • kolme erilaista paperityyppiä
  • kaikki neljä sivua voidaan suunnitella
  • kirjekuori saatavilla tarvittaessa
  • ilmainen näyte saatavilla

Taitekortit

Taitekortit ovat vaakamallisia, ja voit tilata niitä haluamasi määrän aina yhdestä yksittäisestä kortista alkaen. Voit myös valita korttiin mieleisesi paperipinnan ja tilata tarvittaessa kirjekuoria.

Emme paina kortteihin viivakoodia tai logoa, joten kaikki tila kortin neljällä sivulla on kokonaan käytettävissäsi. Saat käyttöösi täysin neutraalin kuvatuotteen.

Henkilökohtainen suunnittelusi

Valitse eri suunnittelumalleista tai luo taittokorttisi ulkoasu itse. Ilmaisen ohjelmiston lukuisat suunnitteluvaihtoehdot auttavat sinua luomaan oman suunnittelusi.

Erilaisten fonttien, leikekuvien, suodattimien ja efektien lisäksi voit koristella valokuvia ja tekstejä erilaisilla reunuksilla ja taustoilla ja luoda täysin ainutlaatuisen kortin.

Photoproduct

Klassinen

Classic-paperissa (300 g/m²) on erittäin sileä ja kirkkaan valkoinen mattapinta. Digitaalinen painatus takaa loistavat värit elävässä valokuvanlaadussa.

Photoproduct

Strukturoitu

Strukturoitu paperi (300 g/m²) antaa kortillesi luonnetta, mutta myös selkeän tuntuman. Digitaalinen painatus takaa näyttävät värit.

Photoproduct

Helmi

Jos arvostat muotoilua, Pearl-paperi on oikea valinta. Poikkeuksellisessa pinnassa on voimakkaita, hohtavia heijastuksia.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt