Pystysuuntaiset, korkealaatuiset taitekortit

Jotain erityistä jokaiseen tilanteeseen

Folded Card left right
Ilmainen näyte

Ilmainen näyte

Ilmaisen näytteen avulla voit varmistaa, miltä suunnittelemasi kortti näyttää.

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Voit tilata juuri tarvitsemasi määrän. Pienet tilaukset ovat mahdollisia; minimimäärä on yksi kortti.

Ei logoa

Ei logoa

Saal Digitalin valokuvatuotteissa ei ole häiritseviä valmistajan logoja.

Folded Card left right with envelope

Taitetut kortit juuri sellaisiksi kuin haluat

Taitetut korttimme on suunniteltu taittumaan vasemmalle. Voit valita eri kokoja - neliö-, pysty- tai vaakasuuntaisia - ja luoda tarpeisiisi sopivan kortin.

Lisäksi taittokortit voidaan asettaa koristeellisesti ja niissä on runsaasti tilaa henkilökohtaiselle viestille. Näin voit näyttää viestin lisäksi jopa lyhyen tarinan vastaanottajalle.

Yhteenveto

  • Valitse koko neljästä vaihtoehdosta
  • Saatavilla kolme pintavaihtoehtoa: klassinen, helmi, karhea
  • Kirjekuoria saatavilla pyynnöstä
  • Myös yksittäiset määrät mahdollisia
  • Kortin ilmainen testipainatus
Photoproduct

Klassinen

Klassinen-paperi (300 g/m²) vakuuttaa erittäin pehmeällä ja kirkkaan valkoisella mattapinnallaan. 6-väripainatus varmistaa kirkkaat värit ja realistisen valokuvalaadun.

Photoproduct

Strukturoitu

Strukturoitu paperi (300 g/m²) antaa kortillesi luonnetta, mutta myös selkeän tuntuman. Kuusiväripainatus takaa näyttävät värit.

Photoproduct

Helmi

Jos haluat erityisen hienon ulkoasun, Helmi-paperi on juuri oikea valinta. Upea pinta tarjoaa intensiivisen, hohtavan heijastuksen. Myös 6-väripainatuksella.

Folded Cards (left right)

Valitse koko, muoto ja viimeistely

Taitettuja kortteja on saatavana erikokoisina pysty-, vaaka- tai neliömuodossa. Erilaisten viimeistelyvaihtoehtojen ansiosta voit todella muokata jokaista yksityiskohtaa.

Täydennä taitettua korttia sopivalla kirjekuorella ja lähetä korkealaatuinen, henkilökohtainen tervehdys erityisenä eleenä. Voit myös tilata suunnittelemastasi kortista ilmaisen näytteen ennen suurempien tilausten tekemistä.

Täydellinen suunnitteluvapaus

Suunnittele taittokorttisi ohjelmistossa juuri sellaisiksi kuin haluat. Erilaiset suunnittelumallit, jotka on ryhmitelty tilaisuuksien mukaan, voivat helpottaa prosessia.

Jos haluat lisätä yksityiskohtia tai tehdä kortista persoonallisemman, voit lisätä valokuvia, muotoiluominaisuuksia tai leikekuvia ja tehdä siitä oman henkilökohtaisen taideteoksesi. Hyödynnä Saal Design -ohjelmiston lukuisia työkaluja - luovuudellasi ei ole rajoja!

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt