Lähetä viesti kortilla

Suunnittele kortin molemmat puolet

Ilmainen näyte

Ilmainen näyte

Ilmaisen näytteen avulla voit varmistaa, miltä suunnittelemasi kortti näyttää.

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Voit tilata juuri tarvitsemasi määrän. Pienet tilaukset ovat mahdollisia; minimimäärä on yksi kortti.

Ei logoa

Ei logoa

Saal Digitalin valokuvatuotteissa ei ole häiritseviä valmistajan logoja.

Suunnittele korttisi ohjelmistomme avulla

Kortteja on saatavana useissa eri muodoissa, ja niitä on saatavana joko vaaka- tai pystysuuntaisina. Sekä etu- että takapuoli voidaan suunnitella ohjelmistollamme. Sieltä löydät myös suunnittelumalleja suosittuihin teemoihin, kuten Save The Date- tai syntymäilmoituskortteihin.

Yhteenveto

  • kolme eri kokoa
  • saatavilla olevat kokovaihtoehdot: neliö, vaaka ja pysty
  • kolme paperityyppiä: klassinen, helmi, karhea
  • molemmat puolet voidaan suunnitella
  • kirjekuori saatavilla tarvittaessa
  • ilmainen näyte saatavilla

Erilaisia suunnittelumahdollisuuksia

Saal Design Software tarjoaa sinulle laajan valikoiman työkaluja ja malleja, joiden avulla voit helposti luoda ainutlaatuisen suunnittelun henkilökohtaisten valokuvien ja viestien avulla. Voit luoda kortteja moniin eri tarkoituksiin, olipa kyse sitten häiden ilmoittamisesta, kutsumisesta johonkin erityistapahtumaan tai kiitoksen sanomisesta jostain, mitä ihmiset ovat tehneet.

Valitse oma yhdistelmäsi

Voit suunnitella kortin ulkoasun täysin oman mielesi mukaan ja sen lisäksi voit valita haluamasi paperityypin – klassisen, helmen tai karhean. Voit myös päättää kortin koon ja korttien tarkan lukumäärän tarpeesi mukaan. Valitse mieleisesi jokaisesta vaihtoehdosta ja yhdistele niitä juuri haluamallasi tavalla.

Photoproduct

Klassinen

Classic-paperissa (300 g/m²) on erittäin sileä ja kirkkaan valkoinen mattapinta. Digitaalinen painatus takaa loistavat värit elävässä valokuvanlaadussa.

Photoproduct

Strukturoitu

Strukturoitu paperi (300 g/m²) antaa kortillesi luonnetta, mutta myös selkeän tuntuman. Digitaalinen painatus takaa näyttävät värit.

Photoproduct

Helmi

Jos arvostat muotoilua, Pearl-paperi on oikea valinta. Poikkeuksellisessa pinnassa on voimakkaita, hohtavia heijastuksia.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt