Kolmiosaisissa korteissa on runsaasti tilaa ideoille

Valokuvasi ja viestisi aseteltuna kuudelle sivulle

Ilmainen näyte

Ilmainen näyte

Ilmaisen näytteen avulla voit varmistaa, miltä suunnittelemasi kortti näyttää.

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Tilausmäärä tarpeesi mukaan

Voit tilata juuri tarvitsemasi määrän. Pienet tilaukset ovat mahdollisia; minimimäärä on yksi kortti.

Ei logoa

Ei logoa

Saal Digitalin valokuvatuotteissa ei ole häiritseviä valmistajan logoja.

Anna ideoillesi tilaa

Toisin kuin muut kortit, kaksoiskortit tarjoavat vielä enemmän tilaa suunnittelullesi. Sijoita kuvasi ja henkilökohtainen viestisi kortin vastaanottajille yhteensä kuudelle suunnittelukelpoiselle sivulle.

Voit valita kolmesta viimeistelystä ja kahdesta formaatista, mutta voit myös valita oman suunnittelusi. Lukuisten mallien lisäksi voit tietenkin suunnitella kortin täysin itse.

Yhteenveto

  • kokovaihtoehdot: 10 x 15 cm ja 14 x 14 cm
  • kolme paperityyppiä: klassinen, helmi, karhea
  • kaikki kuusi sivua ovat suunniteltavissa
  • kirjekuori on saatavilla tarvittaessa
  • ilmainen näyte on saatavilla

Kolmiosainen korttisi

Suunnittele itse kolmiosaisen korttisi asettelu. Aloita valitsemalla koko ja haluamasi paperipinta. Valitse suunnittelumalli ohjelmassa tai luo oma asettelusi.

Saal Digitalin korteissa ei ole logoja tai viivakoodeja. Saat siis täysin neutraalin tuotteen. Lisäksi voit valita määrät itse ja tilata itsellesi ilmaisen näytekopion.

Suunnitelmasi

Voit muuttaa kaksoiskortin ulkoasua itse. Voit joko valita ohjelmistossa olevista erilaisista suunnittelumalleista tai suunnitella korttisi alusta alkaen. Tarjoamme sinulle laajan valikoiman työkaluja, joiden avulla voit toteuttaa ideasi.

Tehosteista ja suodattimista suureen leikekuvavalikoimaan. Taustojen ja kehysten avulla voit myös luoda täysin yksilöllisen valokuvakortin. Lähde löytöretkelle!

Photoproduct

Klassinen

Classic-paperissa (300 g/m²) on erittäin sileä ja kirkkaan valkoinen mattapinta. Digitaalinen painatus takaa loistavat värit elävässä valokuvanlaadussa.

Photoproduct

Strukturoitu

Strukturoitu paperi (300 g/m²) antaa kortillesi luonnetta, mutta myös selkeän tuntuman. Digitaalinen painatus takaa näyttävät värit.

Photoproduct

Helmi

Jos arvostat muotoilua, Pearl-paperi on oikea valinta. Poikkeuksellisessa pinnassa on voimakkaita, hohtavia heijastuksia.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt