Ympäristöystävälliset ja kestävät lahjat

Haluaisitko tehdä kestävämpiä valintoja lahjojen ostamisessa? Saatavilla olevien monien muokkausvaihtoehtojemme ansiosta on helppo valita ympäristöystävällisiä materiaaleja tulosteisiin, korvata käärepaperi kangaspussilla tai tilata ikuinen kalenteri, jota voit käyttää vuodesta toiseen. Tutustu näihin ja moniin muihin kestäviin lahjaideoihin tässä artikkelissa!

Korvaa käärepaperin tilalle mukautettu painettu kangaspussi

Lahjojen kääriminen käärepaperiin on mukava perinne, mutta valitettavasti se aiheuttaa paljon jätettä. Räätälöity painettu kangaskassi voi olla ratkaisu tähän ongelmaan. Suunnittele omasi tilaisuuteen sopivaksi ja tee siitä joko osa lahjaa tai käytä sitä vain lahjaksi ja ota se sen jälkeen mukaasi kotiin. Ehdottomasti parempi kuin ostaa jotain vain heittääksesi sen pois!

Käytä metallista lounaslaatikkoa

Käytä metallista lounaslaatikkoa

Kouluun, päiväkotiin tai toimistoon sopiva valokuvallinen lounasrasia piristää taatusti päivääsi! Onneksi elintarvikkeille turvallinen metallirasia on myös kestävämpi kuin lounaan kääriminen paperiin tai folioon tai muovisen lounasrasian käyttäminen.

Suunnittele kalenteri uudelleen käytettäväksi

Suunnittele kalenteri uudelleen käytettäväksi

Haluatko säilyttää räätälöityä valokuvakalenteriasi useamman kuin yhden vuoden ajan? Se ei ole ongelma! Kun suunnittelet kalenteriasi, voit valita ikuisen kalenterin, jossa näkyy vain kuukausi ja päivämäärät mutta ei vuotta tai viikonpäiviä. Näin voit nauttia suosikkikuvistasi niin kauan kuin haluat!

FSC®-sertifioidut paperit

FSC®-sertifioidut paperit

Käytämme pääasiassa FSC®-sertifioituja papereita, jotka on tuotettu kestävästi.

Tuotettu aurinkoenergialla

Tuotettu aurinkoenergialla

Yli 3,000 m² aurinkopaneeleilla katetaan energiantarpeemme useimpina päivinä.

Hiilineutraali

Hiilineutraali

Korvaamme väistämättömät hiilidioksidipäästöt sijoittamalla maailmanlaajuisiin ympäristöprojekteihin.

Vastuullinen merenkulku

Vastuullinen merenkulku

Aina kun mahdollista, lähetämme pakettimme hiilineutraalisti

Valitse luonnonmateriaaleista valmistettu kansi

Valitse luonnonmateriaaleista valmistettu kansi

Jokainen pieni asia vaikuttaa, ja siksi tarjoamme kestäviä kansivaihtoehtoja räätälöityyn kuvakirjaan tai lahjapakkaukseen. Voit valita eri värisistä pellavakansista ja jopa korkista valmistetusta kannesta, jonka voit personoida tekstillä ja leikekuvilla! Minkä valitset?

Tulosta valokuvajulisteesi kestävälle paperille

Tulosta valokuvajulisteesi kestävälle paperille

Kestävimmät paperit on valmistettu nopeasti kasvavista materiaaleista. Siksi tarjoamme taide- ja julistetulosteita paitsi korkealaatuisille puuvillapapereille myös Hahnemühle Natural Line -paperille, joka on valmistettu nopeasti kasvavista hamppu- ja bambukuiduista. Tutustu kaikkiin vaihtoehtoihin nyt!

Custom Photo taulukko kalenteri puinen jalusta

Custom Photo taulukko kalenteri puinen jalusta

Sano hyvästit muoville mukautetun pöytäkalenterimme avulla. Näytä kalenterisi sivut tyylikkäässä puisessa telineessä, joka on valmistettu pyökistä. Vinkki: Jos haluat olla vieläkin kestävämpi ostaessasi, varmista, että tilaat valokuvasi ikuisena kalenterina, jotta voit käyttää niitä uudelleen vuosien ajan!

Löydä lisää juhlavia joululahjoja!

Suunnittele nyt