FUJIFILM Silk | Portrait -kuvajulisteet Saal Digitalilta

15 € :n tutustumiskuponkisi:* PF276-EXF

*15 € kuponki julisteille. Tilauksen arvon tulee olla vähintään 29,95 €. Ei sisällä toimituskuluja. Ei voi käyttää yhdessä muiden erikoistarjousten tai kuponkien kanssa. Yksi kotitaloutta kohden. Voimassa 30.06.2024 saakka.

Erityinen silkkinen kosketus

Klassinen valokuvajuliste, jossa on hieno silkkirasterointi, antaa erityisen tuntuman. Silkkipintaa käytetään mainos- ja muotokuvauksessa, ja se takaa erinomaisen värintoiston ja pitkäaikaisen kuvanvakauden.

Tämäntyyppinen juliste sopii erityisesti ammattimaisiin muotokuviin sekä hää- ja koulukuvaukseen.

Hämmästyttävä julisteen laatu

Intensiivinen värispektri suosii erinomaista kuvan toistoa ja saa aikaan luonnollisen värisävyn. Silk vetoaa tuntoaistiin ja erottuu selvästi muista pinnoista.

Tutustu muihin pintoihin. Mallistossamme on viisi muuta valokuvausjulisteiden pintaa, joista kolme kuuluu FineArt-julisteiden valikoimaan.

Silk Fujifilm

Erinomainen värintoisto

Kuvapaperin silkkipinta on saatu aikaan moderneilla hopeahalidiemulsio-, väriainekomponentti- ja kerrosrakennetekniikoilla. Juliste tuokin yksityiskohdat loistavasti esiin laajalla värikirjolla.

Kopiointisuojattu: Julisteen erityisen silkkipinnan ansiosta kuvan skannaus on mahdotonta. Kuvajulistettasi ei siis pysty kopioimaan.