Seinäkoristeet - Suunnittele valokuvistasi taidetta!

15 € kuponkikoodisi*: WB624-EXW 

Photos
*15 € löytökuponki seinäkoristeluun. Voimassa 31.03.2023 asti. Minimitilausarvo 29,95 €. Ei sisällä toimitusta. Ei voida yhdistää muihin erikoistarjouksiin tai tositteisiin. Lunastettavissa vain kerran kotitaloutta kohti.
CCHIP Foto/Video 2022 Testivoittaja CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Kokonaisarvosana erittäin hyvä “erinomainen” FOTOHITS 05/2019 Saal Digitalin vahvuuksia ovat upeasti valmistetut kuvataulut sekä terävä ja korkeakontrastinen painatus. Testivoittaja CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Testitulos: erittäin hyvä Erittäin hyvä ja nopea toimitus Saal todellakin lunastaa lupauksensa esimerkillisellä laadullaan. Kehitetyt kuvat tuovat esiin upeita yksityiskohtia, ja kuvissa on erinomainen terävyys ja värintoisto. Saal Digital saa lisäpisteitä erinomaisen kontrastin ja hienon ammattitaidon ansiosta. Kuvakirjojen laatu on parasta, mitä olemme koskaan nähneet.

Valokuvasi design-esineenä!

Kaikki kohokohdat yhdellä silmäyksellä

 • 15 € löytöseteli
 • Erilaiset pinnat
 • Mukautetut mitat
 • UV-kestävät värit
 • ICC-profiilit ladattavissa
 • 100 %:n tyytyväisyystakuu - ei riskejä.

Discovery-seteli

Tutustu seinäkoristeisiimme

 • Koe eloisat värit ja laadukkaat materiaalit
 • Mukautetut mitat
 • Tutustu erilaisiin pintoihin
 • Kupongin voi lunastaa kerran jokaista taloutta kohden, vaikka olisit jo tilannut seinäkoristeen tai muun tuotteen Saal Digitalilta.
 • Huomaa, että kuponkia ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.

Miten voin käyttää kupongin?

Luo seinäkoristeesi, askel askeleelta

Lataa Saal Design -ohjelmistomme ja luo seinäkoristeesi toiveidesi mukaan.

Valitse yksi monista pinnoistamme antaaksesi seinäkoristeellesi erityisen luonteen. Lähes kaikkien materiaalien yksilöllisten formaattien ansiosta seinäkoristeesi räätälöidään täydellisesti valokuvaprojektisi mukaan pituuden ja leveyden osalta. Saatavilla olevien erityyppisten ripustusten avulla voit ripustaa seinäkoristeesi helposti.

Kun olet syöttänyt tilaustietosi, seuraavassa vaiheessa ilmestyy syöttökenttä kuponkikoodillesi. Syötä kuponkikoodi sille varattuun tilaan ja paina lunasta. Tositteen arvo vähennetään kokonaissummasta.

Acrylic

Ilmainen Saal Design -ohjelmisto

Saal suunnitteluohjelmisto

Tutustu ilmaisen Saal Design -ohjelmiston monipuolisiin suunnitteluvaihtoehtoihin. Muokkaa valokuvatuotteesi muutamalla napsautuksella oman makusi mukaiseksi. Voit myös käyttää erilaisia efektejä ja suodattimia kuviesi näyttävää esittämistä varten.

Lataa ja asenna

Saal Design -ohjelmiston voi ladata täältä ilmaiseksi. Lataus alkaa välittömästi. Se avaa uuden sivun, jossa on yksityiskohtainen ohje lataamista ja asentamista varten. Kun olet suorittanut latauksen loppuun, seuraa selaimen ohjeita ja asenna ohjelmisto. Sinun on otettava kuponkikoodisi käyttöön ohjelmistossa tilausprosessin lopussa.

Vertailu metallitulosteen ja harjatun metallitulosteen välillä

Pinnan valinta on ratkaisevan tärkeää, jotta saat kuvillesi parhaan mahdollisen tulosteen. Erilaiset pinnat luovat erikoisen ilmeen ja antavat kuvillesi haluamasi luonteen.

Tällä videolla tutustut Metal Print- ja Brushed Metal Print -seinätaideteoksemme keskeisiin eroihin.

Saal Digitalin edut

Laatu ja toimitusajat täyttävät korkeat vaatimukset

Ensisijainen tavoitteemme on tarjota erinomaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita. Nopea tuotanto, lyhyet toimitusajat ja loistava laatu ovat Saal Digitalin ominaisuuksia. Hyvä esimerkki tästä ovat lukuisat positiiviset arviot erikoislehdissä sekä asiakkaidemme antama palaute. Noin 1-2 työpäivässä tuotteesi ovat valmiina toimitettavaksi. Voit milloin tahansa tarkistaa tuotanto- ja toimitusaikamme reaaliajassa.

Lupauksemme sinulle

Tyytyväisyytesi valokuvaustuotteisiimme ja palveluumme on yritysfilosofiamme perusta.

Me takaamme:

 • Ensiluokkaiset ja laadultaan erinomaiset valokuvaustuotteet
 • Tuotteet toimitetaan yleensä 1-2 työpäivän kuluessa
 • Turvalliset maksutavat
 • Tuotanto ja toimitus suoraan valmistajalta Saal Digital, ilman välikäsiä

Jos et ole tyytyväinen tuotteisiimme, tiimimme auttaa sinua mahdollisimman pian löytämään nopean ja tyydyttävän ratkaisun joko sähköpostitse tai chatissa.

Suunnittele nyt
Suunnittele nyt