Myynnin ja laskun asetukset

Myynnin ja laskun asetukset

Saal Digital huolehtii koko myyntiprosessista täysin maksutta, jolloin voit keskittyä liiketoimintaasi. Tästä valikosta löydät kuitenkin erilaisia myynti- ja laskutusprosessiin liittyviä asetuksia, joilla voit mukauttaa ja hallita liiketoimintaasi ja brändiäsi paremmin.

Sales and bill settings panel

Laskutusasetukset

Voit halutessasi lisätä logosi näkymään laskun yläkulmassa. Näin tuotemerkkisi on läsnä ja näkyvissä asiakkaillesi kassaprosessin aikana.

Upload image button

Napsauta vain Lataa kuva -painiketta ja lataa logosi käyttämällä määritettyjä parametreja. Kun kuva on ladattu, se on käytettävissä täällä.

Logo in bill settings

Voit korvata logon napsauttamalla Upload image (Lataa kuva ) tai poistaa sen napsauttamalla Delete (Poista). Jos napsautat Muokkaa kuvaa-painiketta, voit määrittää haluamasi erityisen rajauksen ja tehdä tarvittaessa joitakin muutoksia.

Logo editor

Tilausten vapauttaminen manuaalisesti

Jos haluat hallita tilauksiasi täysin hyväksymällä jokaisen tilauksen manuaalisesti ennen kuin se menee tuotantoon, voit tehdä sen aktivoimalla tämän vaihtoehdon.

Manual release orders option

Kaikki asiakkaidesi tekemät tilaukset näkyvät Tilausten hallintapaneelissa odottamassa, että voit hyväksyä ne manuaalisesti. Saat myös sähköposti-ilmoituksen jokaisesta tehdystä tilauksesta.

Order management panel with order waiting

Sinun tarvitsee vain vapauttaa tilaus tuotantoon, jotta se valmistuu, tai peruuttaa tilaus tarvittaessa.

Order waiting for approval

Myymälässä tapahtuva keräily

Jos haluat, että tilaukset lähetetään tiettyyn osoitteeseen asiakkaan valitseman määränpään sijaan, voit aktivoida tämän vaihtoehdon. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos sinulla on fyysinen myymälä tai haluat toimittaa tilaukset asiakkaillesi henkilökohtaisesti.

In store collection option

Kun olet aktivoinut tämän vaihtoehdon, täytä vain osoite, ja kaikki gallerioidesi ja projektisi tilaukset lähetetään tähän osoitteeseen.

Jakamistoiminto - Neutraali jakolinkki

Tämän vaihtoehdon avulla voit lähettää jaettuja linkkejä asiakkaillesi täysin neutraalisti, ilman viittausta Saal Digitaliin. Saal Digital -vaihtoehto on oletusarvoisesti valittu. Tämä tarkoittaa, että kaikki jaetut linkit gallerioihisi ja projekteihisi ovat saal-digital.net-verkkotunnuksen alla.
Jos valitset Photo Portal -vaihtoehdon, jaetut linkit ovat photo-portal.shop-verkkotunnuksen alla. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi eivät näe mitään viittauksia Saal Digitaliin, kun he vierailevat sisällössäsi.

Sharing function

Tämä toiminto vaikuttaa kaikkeen sisältöösi, sekä gallerioihin ja projekteihin että profiilisivullesi.

Gallery with neutral link