Hinnastot

Hinnastot

Jotta voit myydä valokuvatuotteita, sinun on ensin luotava hinnastot, joissa määrittelet kaikki myytävien tuotteiden kriteerit, niiden ominaisuudet ja hinnat. Kun nämä hinnastot on luotu, ne ovat käytettävissä gallerioissasi, kun Salli tilaaminen -vaihtoehto on aktivoitu.
Kaikki luodut hinnastot näkyvät Myyntipaneelin Hinnastot-valikossa. Niitä voidaan muokata milloin tahansa napsauttamalla Muokkaa-painiketta. Voit luoda niin monta hinnastoa kuin haluat.

Price list panel

Luodaksesi hinnaston sinun on napsautettava Lisää-painiketta. Uusi myyntihinnasto -valikko tulee näkyviin.

New selling price list menu

Ensimmäiseksi määritetään Perusasetukset. Tässä sinun on annettava hinnastollesi otsikko. Tämä nimi näkyy vain sinulle, eikä sitä jaeta asiakkaillesi. Voit asettaa hinnaston oletushinnaston. Näin se aktivoituu oletusarvoisesti, kun sallit jonkin galleriasi kaupallistamisen. Ja halutessasi voit aktivoida Hinnan kaunistajan pyöristämään hinnat automaattisesti.

Price list basic settings

Tuotteiden määrittäminen

Perusasetusten alapuolella on käytettävissä eri valokuvatuotekategoriat. Sinun on aktivoitava ne, jotka haluat asettaa hinnastoosi.

Products category deactivated

Heti kun tuotekategoria on aktivoitu, uudet vaihtoehdot tulevat näkyviin. Voit aktivoida ja deaktivoida kussakin kategoriassa käytettävissä olevat tuotteet erikseen.

Products within Wall Decor category

Lisäksi voit aktivoida ja deaktivoida kunkin tuotteen eri määritysvaihtoehdot napsauttamalla Configuration (Määritys) -painiketta. Konfiguroitavasta tuotteesta riippuen löydät erilaisia vaihtoehtoja sen mukauttamiseksi. Kun olet valmis, sinun on tallennettava konfiguraatio.

Photo in a Changeable Frame configurator

Voit myös lajitella valokuvatuotteiden näkymisjärjestyksen niin, että valitsemasi tuote näkyy ensimmäisenä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti napsauttamalla kunkin tuotteen oikealla puolella näkyviä nuolia ja siirtämällä sitä ylös- tai alaspäin haluamallasi tavalla.

Rearranged products in price list

Voit muuttaa sekä valokuvatuotteiden kategorian että kategorian sisällä olevien valokuvatuotteiden esiintymisjärjestystä.

Hintojen asettaminen

Voit määrittää kunkin tuotteen lisämaksun. Tämä lisämaksu lisätään tuotteen ostohintaan ja se vastaa voittoa, jonka saat jokaisesta myydystä tuotteesta. Voit määrittää erityyppisiä lisämaksuja: Absoluuttinen, jolloin voit määrittää kiinteän lisämaksun. Prosenttiperusteinen, jolloin voit määrittää prosentuaalisen lisämaksun. Kiinteä kullekin tuotteelle, jolloin voit määrittää kunkin tuotteen myyntihinnan manuaalisesti.

Surcharge types

Jos napsautat Configuration (Määritys ) -painiketta, kun Fixed for each product (Kiinteä kullekin tuotteelle ) on valittuna, näet kyseisen tuotteen määrityspaneelin.

Fixed for each product configuration menu

Täällä voit määrittää kaiken valokuvatuotteeseen liittyvän ja löytää tietoja sen ostohinnasta, myyntihinnasta ja saamastasi voitosta. Voit aktivoida tai deaktivoida kunkin artikkelin tarpeidesi mukaan. Oletusarvoisesti kaikki valokuvatuotteen artikkelit on valittu esiasetetuilla myyntihinnoilla ja voitoilla. Voit helposti muuttaa kaikkien artikkeleiden lisämaksun absoluuttiseksi tai prosenttityyppiseksi ensimmäisessä paneelissa.

Apply surcharge to selected articles menu

Voit määrittää tietyn kokoonpanon oletusarvoisesti valittavaksi, kun se valitaan ostettavaksi Galleriassa. Tämä asettaa haluamasi kokoonpanon etusijalle ja helpottaa asiakkaan valintaa.

Preselected article menu

Voit käyttää suodattimia ja hakutyökalua löytääksesi nopeasti kaikki artikkelit, joissa on määrittelemäsi ominaisuudet. Näin on helppo aktivoida vain ne artikkelit, joissa on haluamasi ominaisuudet.

Filters applied in configurator

Voit myös päättää lopullisen hinnan, jolla kukin artikkeli myydään, syöttämällä yksinkertaisesti arvon Myyntihinta-sarakkeeseen. Kun olet tehnyt asetukset, napsauta Tallenna.

Digitaaliset tiedostot

Valokuvatuotteiden lisäksi voit myydä myös kuviesi digitaalisia tiedostoja. Hinnastossa on erilaisia resoluutiovaihtoehtoja, jotka voit ottaa käyttöön. Sinun on aktivoitava ne, jotka haluat myydä, ja asetettava niille ehdoton hinta.

Digital files activated

Voit halutessasi tarjota digitaalisia tiedostojasi jopa ilmaiseksi asettamalla hinnastossa hinnaksi 0. Asiakkaasi voivat sitten valita digitaalisen tiedoston galleriasta, lisätä sen ostoskoriin hintaan 0, suorittaa tilauksen loppuun ja saada digitaaliset tiedostot ilmaiseksi.

Digital files in gallery

Shopping basket with digital files

Digitaalisia tiedostoja tilattaessa käyttäjä saa latauslinkin kuviin nopeasti ja kätevästi sähköpostitse maksun saatuaan, eikä hänen tarvitse odottaa tuotantoaikaa. Latauslinkki on voimassa enintään 30 päivää. Voit tarvittaessa lähettää latauslinkin asiakkaalle uudelleen valitsemalla tilauksen hallintapaneelissa tilauksen, jossa on latauslinkkejä, ja napsauttamalla Resend download links to customer.

Resend download links button

Tietyn kuvan hinnasto

Voit määrittää yksittäiselle kuvalle tietyn hinnaston. Tämä on hyödyllistä, jos haluat esimerkiksi myydä ryhmäkuvan tietyssä muodossa tietyllä hinnalla. Voit tehdä tämän avaamalla gallerian ja valitsemalla kuvan. Kaikki kuvaa koskevat tiedot tulevat näkyviin oikealla olevaan valikkoon. Täältä löydät hinnaston pudotusvalikon.

Image selected in gallery

Oletuksena on valittu Käytä hinnastoa galleriasta. Sinun tarvitsee vain valita hinnasto, jonka haluat aktivoida kyseiselle valokuvalle. Kun olet valinnut, napsauta Tallenna muutokset.

Image price list options

Kun avaat gallerian, näet, että valitsemassasi valokuvassa on tuotteita ja hintoja kyseiselle valokuvalle määritetystä hinnastosta.