Luo projekti galleriasta

Luo projekti galleriasta

Kuvien lisäksi voit tallentaa, hallita, jakaa ja myydä Saal Design -ohjelmistossa, verkkokaupassa tai ulkoisessa suunnitteluohjelmistossa luotuja projekteja. Lisäksi voit luoda niin monta kuvatuotetta kuin haluat suoraan galleriasta, nopeasti ja helposti. Pudota Galleriat-paneelissa sen gallerian valikko, josta haluat luoda tuotteen, ja valitse Luo tuote.

Gallery panel drop down menu

Löydät tämän vaihtoehdon myös galleriasta. Kun avaat gallerian, näet, että oikealla olevassa valikossa näkyy erilaisia vaihtoehtoja ja tietoja galleriastasi. Tästä valikosta löydät myös vaihtoehdon, jolla voit luoda tuotteen tämän gallerian kuvista. Sinun tarvitsee vain napsauttaa Luo tuote.

Options within a gallery

Verkkokauppa avautuu automaattisesti ja näyttää sinulle Saal Digitalin tarjoamat erilaiset valokuvatuotteet.

Photo products

Voit muokata kaikkia tuotteen ominaisuuksia.

Professional Line XT features

Ja valita haluamasi menetelmä valokuvatuotteen luomiseen.

Design modes

Jos valitset AutoLayout-tilan, kaikki galleriassasi olevat valokuvat ovat käytettävissä suunnittelijassa, jota voit käyttää tuotteesi luomiseen.

Designer with autolayout

Jos valitset tuotteen luomiseksi One Minute -tilan, tuote luodaan automaattisesti käyttämällä galleriastasi valittuja valokuvia.

Image selection

Voit tehdä siihen haluamasi muutokset, kun se on luotu. Ja lisätä lisää kuvia toisesta galleriasta tai laitteesta, jos tarvitset niitä. Tästä voit myös lisätä projektin koriin, jakaa sen ja myydä sen, kun se on valmis.

Professional Line created with one minute

Kun olet saanut projektin suunnittelun valmiiksi, sinun on napsautettava Tallenna projekti -painiketta tallentaaksesi sen. Sinun on annettava sille nimi ja napsautettava Tallenna.

Save project

Kun avaat Projektit-paneelin, löydät projektisi sillä nimellä, jolla olet tallentanut sen.

Project panel with professional Line

Kun valitset projektin, oikeassa valikossa näkyy useita vaihtoehtoja, kuten Lisää ostoskoriin, Jaa asetukset ja Myy projekti. Nämä vaihtoehdot löytyvät myös klikkaamalla projektin 3 pistettä -painiketta.