Toivomuslista

Toivomuslista

Kun asiakkaasi vierailevat galleriassa, käyttäjät voivat valita suosikkikuvansa ja lisätä ne toivelistalleen. Näin käyttäjät voivat luoda oman kokoelmansa ja ostaa kuvia milloin haluavat.

Gallery sample

Voit lisätä kuvia toivelistalle napsauttamalla sydäntä, joka näkyy kunkin valokuvan kohdalla, kun viet hiiren sen päälle. Saman sydämen napsauttaminen poistaa valokuvan toivelistalta. Toivelista on gallerian oikeassa yläkulmassa, ja sen yhteydessä on numero, joka kertoo lisättyjen valokuvien määrän. Kun asiakkaasi napsauttaa tätä sydäntä, hän näkee kaikki toivelistalle lisätyt kuvat, mukaan lukien alakuvagallerioissa valitut kuvat.

Wish list sample

Täältä asiakkaasi voi ostaa kuvia ja poistaa kuvia, joita et halua toivelistalta. Lisäksi kuvat, jotka käyttäjät lisäävät toivelistalleen, merkitään sydämellä Galleriassa, joka näkyy sinulle.

Wish list icon notification

Kun galleriassa valitaan useita kuvia, oikeassa valikossa on käytettävissä Lataa CSV-tiedosto -vaihtoehto. Sen avulla voit valita käyttäjän toivelistalle lisätyt kuvat ja ladata CSV-tiedoston, jotta voit löytää ne nopeasti käyttämässäsi ulkoisessa ohjelmistossa, kuten Lightroomissa.

Palautepainike

Toivomuslistaa voidaan käyttää palautetyökaluna. Galleria-asetuksissa on vaihtoehto nimeltä Näytä palautepainike.

Show feedback button in gallery settings

Jos se on aktivoitu, käyttäjät löytävät Toivomusluettelosta Lähetä valinta -painikkeen.

Send selection button in wish list

Tätä painiketta napsauttamalla avautuu ikkuna, jossa käyttäjää pyydetään syöttämään henkilökohtaiset tietonsa sekä viesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja napsauttanut Lähetä-painiketta, saat sähköpostiviestin, jossa on asiakkaan viesti.

Send selection window

Asiakkaasi valitsemat kuvat näkyvät sinulle vastaavassa galleriassa, joka on merkitty sydänkuvakkeella.

Heart icon on gallery