Myyntiasetukset

Myyntiasetukset

Tämän valikon avulla voit myydä kuvasi tuotteina tai digitaalisina tiedostoina. On tärkeää, että aktivoit tämän vaihtoehdon, jos haluat myydä kuvia. Kun napsautat Myyntiasetukset, ensimmäisessä näytössä sinua pyydetään aktivoimaan Salli tilaaminen -vaihtoehto, jotta kuvia voi tilata.

Activate allow ordering

Kun olet aktivoinut sen, näyttöön tulee useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa kuviesi myyntiä.

Sales settings

Ensimmäisenä löydät hinnaston. Hinnasto, joka on valittu oletukseksi hinnastoja määritettäessä, on esivalittuna. Voit valita toisen hinnaston hinnastovalikosta. Ja jos haluat, voit tehdä hinnastoon lopulliset muutokset napsauttamalla Muokkaa.

Select price list

Seuraavaksi löydät vaihtoehdon, jolla voit aktivoida Suodata tuotteet kuvasuhteen mukaan. Näin voit tilata valitusta hinnastosta vain ne tuotteet, jotka vastaavat kuvan kuvasuhdetta.

Ratio filter sample options

Voit antaa asiakkaalle mahdollisuuden rajata ja rajata kuvaa aktivoimalla Salli kuvan muokkaus/rajaus. Muokkaa kuvaa -painike on käytettävissä jaetun gallerian linkissä, kun valokuvatuote on valittu.

Edit button on gallery

Sitä napsauttamalla asiakas voi tehdä kuvaan viimeiset säädöt valitun valokuvatuotteen muodon perusteella.

Crop image

Lopuksi voit aktivoida vaihtoehdon Korvaa kuva ennen tilausta. Näin voit ladata lopullisen tiedoston, kun tilaus on tehty ja ennen kuin se lähetetään tuotantoon.

Hinnaston soveltaminen galleriaan

Jos haluat soveltaa hinnastoa galleriaan, sinun on ensin sallittava sen tilaaminen. Sinun on avattava Galleriat-valikosta sen gallerian valikko, johon haluat soveltaa sitä. Esiin tulee useita vaihtoehtoja.

Options from the gallery panel

Löydät kaikki nämä vaihtoehdot myös gallerian sisältä.

Options within a gallery

Sinun on napsautettava Myyntiasetukset. Tämä avaa Myyntiasetukset-valikon, jossa Salli tilaukset -vaihtoehto on aktivoitu.

Gallery Sales settings

Oletukseksi asettamasi hinnasto valitaan automaattisesti. Voit vaihtaa sen johonkin muuhun jo luotuun hinnastoon avaamalla hinnastovalikon ja valitsemalla sen. Tässä valikossa voit aktivoida vaihtoehdon Suodata tuotteet kuvamuodon mukaan, aktivoida vaihtoehdon, jonka avulla asiakkaat voivat muokata ja rajata kuvia, ja aktivoida vaihtoehdon Korvaa kuvat ennen tilausta. Kun olet valmis, napsauta Tallenna. Jos galleriaasi ei ole aiemmin jaettu, Jaa galleria -valikko tulee näkyviin. Sinun on aktivoitava jakaminen, jotta voit myydä kuvasi. Kun olet valmis, sinun on napsautettava Tallenna. Näet, että gallerian tila on muuttunut.

Gallery status

Kun avaat gallerian, näet, että Osta nyt -vaihtoehto on nyt käytettävissä galleriassa.

Buy now button

Kuvia voi ostaa valitun hinnaston määrityksen mukaisesti.

Products to buy

Gallerioiden lisäksi myös kaikki valokuvatuotteet, kuten kuvakirjat, kalenterit ja kortit, voidaan laittaa myyntiin.