Luo gallerioita

Luo gallerioita

Gallerioiden avulla voit tallentaa, järjestää, jakaa ja myydä kuvia yhdestä verkkovarastosta.

Luo galleria

Gallery panel

Voit luoda gallerian siirtymällä Galleriat-osioon ja napsauttamalla +Lisää-painiketta. Näyttöön tulee ponnahdusvalikko, jossa voit kirjoittaa otsikon ja kuvauksen sekä valita valokuvaustyypin. Kun olet täyttänyt valikon, sinun on napsautettava Luo.

Add a new gallery menu

Uusi galleria ilmestyy Galleriasi.

New gallery on Gallery panel

Voit avata uuden gallerian klikkaamalla sitä. Näet, että uusi galleria on tyhjä.

Empty gallery

Jos haluat lisätä kuvia, sinun on napsautettava +Add, Add images ja valittava paikka, johon valokuvasi on tallennettu. Tai voit lisätä kuvat suoraan vetämällä ne kansiosta ja pudottamalla ne galleriaan.

Add images optionsGallery with images

Alagallerian luominen

Gallerioiden lisäksi sinulla on mahdollisuus luoda gallerian sisällä ali-gallerioita. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun haluat järjestää valokuvia tai tehdä valintoja valokuvista, joita voit lähettää tietyille ihmisryhmille. Alagallerioiden luomiseksi sinun on napsautettava +Lisää ja valittava Lisää uusi aligalleria.

Add sub-gallery button

Näyttöön tulee ponnahdusvalikko, jossa voit kirjoittaa otsikon, kuvauksen ja valita valokuvatyypin. Täällä voit myös aktivoida tai poistaa käytöstä vaihtoehdon, jonka mukaan alakuvagalleria jaetaan automaattisesti, kun päägalleria jaetaan. Kun se on täytetty, sinun on napsautettava Luo.

New subgallery menu

Uusi ali-galleria ilmestyy gallerian sisälle. Voit avata uuden aligallerian klikkaamalla sitä. Näet, että tämä uusi ali-galleria on tyhjä. Voit lisätä kuvia klikkaamalla +Lisää-painiketta kuten gallerioissa.

New subgallery created

Ja voit valita kuvia päägalleriasta sijoittaaksesi ne ali-galleriaan. Sinun tarvitsee vain palata päägalleriaan klikkaamalla sitä.

Gallery top menu

Ja valita kuvat, jotka haluat siirtää ali-galleriaan. Jos haluat valita useamman kuin yhden valokuvan, sinun on napsautettava Valitse useita valintaruutua ja valittava valokuvat. Kun kuva on valittu, oikealla olevaan valikkoon ilmestyy vaihtoehto kopioida, siirtää ja poistaa. Jos haluat lisätä valitut valokuvat ali-galleriaan, valitse kopiointi tai siirto tarpeidesi mukaan.