Jaa asetukset

Jaa asetukset

Tästä valikosta löydät työkalut, joilla voit jakaa kuvia ja gallerioita yhteystietojesi ja asiakkaidesi kanssa. Tämä vaihtoehto on myös aktivoitava, jos haluat myydä kuvasi. Kun napsautat ensimmäistä kertaa Jaa asetukset, näyttö pyytää sinua aktivoimaan jakamisen.

Activate sharing

Kun olet aktivoinut sen, näyttöön ilmestyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa, miten galleriasi jaetaan. Tässä näkyy galleriaasi johtava luotu Jaettu-linkki. Voit kopioida ja liittää tämän linkin manuaalisesti tai yksinkertaisesti napsauttaa Avaa avataksesi jaetun linkin galleriaasi. Näin näet, miten käyttäjät näkevät gallerian.

Share gallery menu

On muitakin vaihtoehtoja, joilla voit määrittää, miten galleriasi jaetaan. Näet, että galleria-asetuksiin kirjoitettu otsikko on kopioitu galleriasi jaetun linkin oletusotsikoksi. Voit halutessasi korvata jaetussa linkissä näkyvän otsikon galleriasi otsikoksi. Voit myös halutessasi korvata galleriasi kuvauksen.

Override gallery description

Jos olet aiemmin ottanut kielet käyttöön Salesissa, voit lisätä käännetyn otsikon ja kuvauksen galleriasi jaettuun linkkiin napsauttamalla Käännä. Käytössä olevat kielet näytetään sinulle täytettäväksi.

Translations

Lopuksi voit aktivoida mahdollisuuden julkaista galleria profiilisivullasi. Näin käyttäjät pääsevät jaetun linkin kautta galleriaan ja muihin julkaisemiisi gallerioihin lisäksi myös profiilisivusi kautta.

Publish on profile page

Suojaa salasanalla

Voit halutessasi suojata galleriasi salasanalla. Näin vain käyttäjät, jotka tietävät salasanan, voivat käyttää sitä. Sinun on kerrottava käyttäjille salasana manuaalisesti, jotta he pääsevät galleriaan.

Secure with password

Voit myös aktivoida Vaadi rekisteröintiä -vaihtoehdon. Tällöin jaettua linkkiä käyttävän käyttäjän on rekisteröidyttävä.

Require registration

Heti kun käyttäjä rekisteröityy galleriaan, hänet listataan gallerian tietovalikossa.

User listed in gallery

Jos käyttäjä on uusi, hänet lisätään yhteystietoihin.

User on contacts

Näet, että jos Vaadi rekisteröintiä -vaihtoehto on aktiivinen, näkyviin tulee Ensimmäinen käyttäjä määrittää salasanan -vaihtoehto. voit ottaa tämän käyttöön, mikä tarkoittaa, että ensimmäinen käyttäjä, joka kirjautuu tähän galleriaan, määrittää gallerian salasanan.

Lähetä jaettu linkki yhteystietoihin

Jaettu linkki -kohdan alapuolella on eri vaihtoehtoja, joilla voit lähettää ja jakaa gallerian käyttäjien kanssa. Voit kopioida Jaa linkki -vaihtoehdon lähettääksesi sen haluamillesi käyttäjille haluamallasi menetelmällä tai alustalla. Napsauta Lähetä sähköpostilla, jos haluat lähettää linkin sähköpostitse. Tämä avaa automaattisesti oletusohjelmiston, jonka olet valinnut laitteeseesi sähköpostien lähettämistä varten. Tai voit lähettää jaetun linkin yhteystietojesi sähköpostitse suoraan Photo Portalista napsauttamalla Jaa yhteystietojen kanssa.

Share link options

Kun valitset tämän vaihtoehdon, näet aiemmin lisäämäsi yhteystiedot ja yhteystietoryhmän. Voit valita ne, joille haluat lähettää jaetun linkin. Voit halutessasi lisätä tässä lisää yhteystietoja valitsemalla Lisää.

Select contacts

Kun olet valinnut yhteyshenkilöt, jotka saavat sähköpostiviestin, jossa on jaettu linkki galleriaasi, valitse Jatka. Näyttöön tulee uusi ikkuna, jossa voit kirjoittaa tekstin, joka liitetään jaettuun linkkiin. Jos olet jo luonut Sähköpostimallit Myynnissä, voit valita jonkin käytettävissä olevasta pudotusvalikosta. Huomaat myös, että aiemmin valitsemasi yhteystiedot ovat jo mukana. Kun olet valmis, napsauta Lähetä viesti, ja nämä yhteystiedot saavat viestin, joka on kirjoitettu galleriasi jaetun linkin viereen.

Send message

Kun olet määrittänyt gallerian jakoasetukset, napsauta Tallenna. Näet, että galleriasi tila on muuttunut.

Gallery status