Galleria-asetukset

Galleria-asetukset

Tässä valikossa voit määrittää gallerian esitystapoja.

Gallery settings menu

Ensin löydät Perusasetukset, jossa voit muuttaa otsikkoa, lisätä kuvauksen ja valita gallerian kuvaustyypin. Alla on erilaisia asetuksia galleriaasi varten. Sinulla on mahdollisuus näyttää kuva galleriasi otsikkona, joka näkyy gallerian jaetun linkin yläosassa.

Gallery

Voit halutessasi aktivoida vaihtoehdon, jonka mukaan tätä otsikkokuvaa käytetään yksinomaan kyseiseen toimintoon, eikä sitä näytetä galleriasi sisällä.

Show title image option

Gallerian sisällä oleviin valokuviin voi lisätä otsikon ja kuvauksen. Ne voidaan lisätä valokuvaa valittaessa oikeassa sarakkeessa.

Gallery right column

Galleria-asetuksissa voit aktivoida vaihtoehdon, joka näyttää valokuvan otsikon ja kuvauksen galleriassa.

Photo title on gallery option

Lisäksi tässä voit aktivoida vesileiman galleriassa. Ja ottaa käyttöön kommentit galleriassasi. Näiden asetusten jälkeen löydät työkalut, joilla voit muokata galleriasi ulkoasua.

Display options

Sinulla on jopa mahdollisuus valita itsenäisesti näyttötila mobiililaitteissa.

Mobile view

Kun olet määrittänyt galleria-asetukset valmiiksi, napsauta Tallenna. Gallerian pääkuvan määritys. Oikealla olevassa valikossa näet, että siellä on esivalittu kuva. Tämä kuva toimii oletusarvoisesti galleriasi otsikkona, kun se on jaettu.

Gallery main image

Voit valita toisen kuvan napsauttamalla Vaihda pääkuvaa. Näyttöön tulee ikkuna, jossa voit valita toisen kuvan galleriasta tai ladata toisen kuvan, joka toimii gallerian pääkuvana.

Main image photo options

Voit myös tehdä muutoksia gallerian pääkuvaan napsauttamalla Muokkaa kuvaa -painiketta.

Edit gallery main image

Jos galleriasi on jo jaettu ja avaat jaetun linkin, näet gallerian pääkuvan toimivan galleriasi otsikkona.

Gallery with main image

Voit halutessasi poistaa otsikon galleriastasi. Tätä varten sinun on avattava galleriasi Galleria-asetukset ja poistettava Näytä pääkuva käytöstä. Galleria-asetuksissa voit myös aktivoida vaihtoehdon Pääkuva vain otsikkona, jolloin pääkuva toimii vain galleriasi otsikkona.

Main image only as header option