Estää tilaukset ja korvata kuvat

Estää tilaukset ja korvata kuvat

Photo Portal tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja asiakkaiden tilausten hallintaan, ja voit halutessasi avata tilauksia manuaalisesti, jolloin voit hallita kuvia täysin. Tilausten estämiseen on kaksi tapaa.

Korvaa kuvat ennen tilausta

Tällä vaihtoehdolla voit säästää aikaa kuvien muokkaamisessa ja tilaa tiedostojen lataamisessa. Sen avulla voit ladata kuvasi muokkaamattomina ja pienellä resoluutiolla esikatselukuvina. Kun tilaus on luotu, voit ladata lopulliset kuvat muokattuina ja korkealaatuisina ennen tilauksen hyväksymistä. Löydät tämän vaihtoehdon valitsemasi gallerian Myyntiasetuksista.

Options and information within a gallery

Sinun on aktivoitava Kuvien korvaaminen ennen tilausta -vaihtoehto. Näin saat ilmoituksen kuvan vaihtamisesta, kun tilaus luodaan. Kun olet aktivoinut sen, sinun on napsautettava Tallenna.

Gallery sales settings

Kun asiakas tekee ostoksen tästä galleriasta, saat sähköpostiviestin, jossa ilmoitetaan tilauksesta. Voit käsitellä sen napsauttamalla annettua linkkiä tai kirjautumalla sisään Photo Portaliin ja siirtymällä Myynti-osiossa olevaan Tilauksenhallintaan.

Order management panel

Täältä löydät tilauksen, jonka asiakkaasi on tehnyt ja jonka tila on Odottaa tuotantoa -kuva. Jos napsautat sitä, näet kaikki tilauksen tiedot.

Order waiting for production image

Täältä sinun on ladattava muokatut, korkealaatuiset tiedostot tulostusta varten. Jos niitä ei ole vielä retusoitu, voit ladata CSV-tiedoston. Tämän tiedoston avulla kuvien retusointiin valitsemasi ohjelmisto, kuten Lightroom, avaa vain ne kuvat, jotka asiakkaasi on valinnut, jolloin säästät paljon aikaa tiedostojen etsimiseen. Jos olet jo retusoinut kuvat, sinun tarvitsee vain ladata ne. Voit ladata ne yksi kerrallaan napsauttamalla Upload Image (Lataa kuva ) -painiketta kunkin kuvan kohdalla. Jos lopullisilla lataamillasi tiedostoilla on sama nimi kuin korvattavilla tiedostoilla, voit ladata ne kaikki kerralla napsauttamalla Mass upload all images.

Mass upload all images button

Kun kuvat on ladattu, niiden tila muuttuu vastaavasti.

Order with uploaded images

Voit jopa tehdä lopulliseen kuvaan viimeisen rajauksen tilauksessa pyydetyn suhteen mukaisesti napsauttamalla muokkauskuvaketta.

Cropped photo

Tilauksen viimeistelemiseksi sinun tarvitsee vain napsauttaa Vapauta tilaus tuotantoon. Kun palaat tilauksen hallintaan, näet, että tilauksen tila on päivitetty.

Order released for production

Tilausten vapauttaminen manuaalisesti

Jos kaikkiin gallerioihisi ladatut kuvat ovat lopullisia, retusoituja, korkealaatuisia tiedostoja ja haluat hyväksyä jokaisen tilauksen manuaalisesti, voit helposti aktivoida myös tämän vaihtoehdon. Sinun tarvitsee vain siirtyä Myynti- ja laskutusasetuksiin Myynnin sisällä ja aktivoida Tilausten manuaalinen vapauttaminen -vaihtoehto.

Sales and bill settings panel

Kun se on aktivoitu, sinun on hyväksyttävä kaikki asiakkaidesi tekemät tilaukset manuaalisesti Tilausten hallinnassa ennen tuotantoon siirtymistä.